Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΕ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ...!!! Την βλεπετε αυτή; Είναι αποσπασμένη στο γραφείο του Υφυπουργού Εξωτερικών Μπόλαρη...!!! ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΑΛΕΥΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ...

Αποσπάστηκε από την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο γραφείο του υφυπουργού Εξωτερικών που είναι επιφορτισμένος με θέματα εκκλησιαστικής...


Αποσπάστηκε από την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο γραφείο του υφυπουργού Εξωτερικών που είναι επιφορτισμένος με θέματα εκκλησιαστικής-θρησκευτικής διπλωματίας

Μια... ενδιαφέρουσα προσθήκη έχει από τα μέσα Ιανουαρίου το επιτελείο του υφυπουργού Εξωτερικών Μάρκου Μπόλαρη, ο οποίος, όπως αναφέρεται αναλυτικά στο χαρτοφυλάκιό του είναι επιφορτισμένος με θέματα εκκλησιαστικής-θρησκευτικής διπλωματία.




Από τις 16 Ιανουαρίου, λοιπόν, στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Εξωτερικών εργάζεται η Θωμαρίτα Καλδάρα, μια πολυάσχολη, πολυπράγμων και σίγουρα λάτρης του φωτογραφικού φακού γραμματέας.

Η κυρία Καλδάρα μέχρι την απόσπασή της στο πολιτικό γραφείο του κ. Μπόλαρη, εργαζόταν σε θέση Διοικητικής Γραμματέως ΔΕ (Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Διαβάστε την απόφαση όπως αναρτήθηκε στη Διαύγεια

Εδώ και περίπου 2,5 μήνες, όμως, βρίσκεται πλέον στο γραφείο του Μάρκου Μπόλαρη, ο οποίος εκτός από εκκλησιαστικά-θρησκευτικά θέματα, ασχολείται και με την πολιτιστική διπλωματία.

Είναι προφανές από τις φωτογραφίες της κυρία Καλδάρα που ακολουθούν ότι ο υφυπουργός Εξωτερικών στην προσπάθειά του να ενισχύσει τη θέση της Ελλάδας στο εξωτερικό αποφάσισε να επιστρατεύσει όλα τα... όπλα καθώς η Θωμαρίτα Καλδάρα στο παρελθόν έχει εργαστεί και ως personal trainer.