Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ενέδρα με τραυματισμούς σε οπαδούς στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας

Σοβαρό αιματηρό επεισόδιο σε βάρος πέντε οπαδούς σημειώθηκε γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής (05/04), λίγο μετά τα διόδια της ...



Σοβαρό αιματηρό επεισόδιο σε βάρος πέντε οπαδούς σημειώθηκε γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής (05/04), λίγο μετά τα διόδια της Τραγάνας επί της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας.


Συγκεκριμένα, άγνωστος αριθμός από βανάκια που δεν έφεραν διακριτικά, έκλεισε τον δρόμο στο αμάξι που οδηγούσαν οι φίλαθλοι της ΑΕΚ, λίγο μετά τα διόδια και γύρω στα 40 με 50 άτομα τους επιτέθηκαν με αγριότητα και χτύπησαν αλύπητα τους τρεις από τους πέντε, καθώς οι δύο πρόλαβαν και εξαφανίσθηκαν μέσα στη νύχτα στα χωράφια.

Η επίθεση ήταν οργανωμένη με μαχαίρι, ρόπαλα, γκλοπ ακόμη και καδρόνια, με αποτέλεσμα τα τρία άτομα να μεταφερθούν σοβαρά τραυματισμένα στο Νοσοκομείο Λαμίας. Το ένα, μάλιστα, φέρει τραύμα από μαχαίρι στον μηρό.

Ευτυχώς, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν κινδυνεύει η ζωή κανενός.

Φεύγοντας, οι επιτιθέμενοι θεώρησαν σκόπιμο να βάλουν ακόμη και φωτιά στο όχημα των θυμάτων τους. Σύμφωνα με την Αστυνομία φέρεται να ήταν οπαδοί του Ολυμπιακού, που επίσης μετέβαιναν στις Σέρρες για τον αγώνα βόλεϊ των γυναικείων ομάδων ΑΕΚ - Ολυμπιακού.