Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ξάνθη: Βίασε και έκαψε ζωντανή τη Ζωή Δαλακλίδου – Ξανά ισόβια στον δράστη του φοβερού εγκλήματος

Το ανατριχιαστικό έγκλημα στην Ξάνθη συγκλόνισε ολόκληρη τη χώρα. Μαρτυρικός ο θάνατος για τη Ζωή Δαλακλίδου... Ένοχος όπως και π...


Το ανατριχιαστικό έγκλημα στην Ξάνθη συγκλόνισε ολόκληρη τη χώρα. Μαρτυρικός ο θάνατος για τη Ζωή Δαλακλίδου...




Ένοχος όπως και πρωτόδικα κρίθηκε ο δολοφόνος της Ζωής Δαλακλίδου από την Ξάνθη. Ο δράστης, τα Χριστούγεννα του 2012 βίασε, κακοποίησε άγρια και στη συνέχεια έκαψε ζωντανή στην είσοδο της πολυκατοικίας της, την 34χρονη Ζωή Δαλακλίδου.

Ο 34χρονος, σήμερα δράστης του φοβερού εγκλήματος, που από τον Νοέμβριο του 2013 εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης και 25 ετών για την άγρια δολοφονία της κοπέλας, πέρασε χθες (09-04-2019) το κατώφλι του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Κομοτηνής.

Με ομόφωνη απόφαση κρίθηκε ένοχος όπως και πρωτόδικα και δεν του αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό. Έξω από τα δικαστήρια, είχε συγκεντρωθεί κόσμος που περίμενε να μάθει τα νέα.

Το χρονικό της ανατριχιαστικής υπόθεσης

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 05.00 το πρωί της 27ης Δεκεμβρίου του 2013. Ένας κάτοικος της περιοχής άκουσε μια γυναίκα να στριγγλίζει και βγήκε στο μπαλκόνι να δει τι συμβαίνει.

Είδε την 34χρονη να καίγεται ζωντανή και να ουρλιάζει από τους αφόρητους πόνους. Έτρεξε με έναν κουβά νερό αλλά δεν πρόλαβε να τη σώσει. Όταν πλησίασε στην πυλωτή της επίμαχης πολυκατοικίας διαπίστωσε πως η κοπέλα είχε υποκύψει στα τραύματά της.