Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Το μάθημα Πάσσαρη στον υπόκοσμο του ΣΥΡΙΖΑ...

liberal - Γ Παπαδόπουλος- Τετράδης: Όσοι αντιμετωπίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ με κανόνες πολιτικής βρίσκονται μακριά από την πραγματικότητα. Ο ΣΥΡΙΖΑ ...


liberal - Γ Παπαδόπουλος- Τετράδης: Όσοι αντιμετωπίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ με κανόνες πολιτικής βρίσκονται μακριά από την πραγματικότητα. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι πολιτική οντότητα. Είναι υπόκοσμος. Και δεν είναι υπόκοσμος με την έννοια του εγκληματία, που πιθανώς να έχει και ένα ελαφρυντικό ή συνείδηση. Είναι υπόκοσμος με την έννοια της ηθικής. Είναι υπόκοσμος όχι για να βρει λεφτά. Αλλά, από κοινωνικό σύμπλεγμα και από ηδονή εξουσίας.




Από πού τεκμηριώνονται αυτά; Από τα παρακάτω αδιάψευστα του Σαββατοκύριακου, που ξεφεύγουν και από τις χειρότερες μέρες του Μαυρογιαλουρισμού. Και τα οποία πληθαίνουν όσο περνάει ο καιρός σε βάρος της κοινωνίας και των ατόμων της. Ως τα χειρότερα παραδείγματα προς μίμηση από μια εξουσία με δημοκρατικό μανδύα και φασιστικό περιεχόμενο.

Προχτές ο Α Τσίπρας, χωρίς ίχνος ντροπής, αγκαλιασμένος μαζί της, εξύμνησε και αποθέωσε την υπ αριθμόν μια πολιτική υπεύθυνο για 124 νεκρούς στη Μάνδρα και στο Μάτι εδώ κι ένα χρόνο Ρένα Δούρου. Φτάνοντας στο έσχατο σημείο χυδαιότητας να τη δικιολογήσει στους πολίτες, αποκαλώντας όσους την κατηγορούν για την αναίσθητη ανευθυνότητά της υβριστές, και τις δίκαιες ύβρεις τίτλο τιμής για την ανεύθυνη. Εκείνη, δε, που δεν έστερξε ούτε καλή κουβέντα για τα θύματα, βρήκε δάκρυα για τον εξαγνιστή της! Τέτοια κατάντια.

Είτε ο πρωθυπουργός είναι εξ ίσου αναίσθητος είτε εξ ίσου τυμβωρύχος. Προσπαθώντας να αντλήσει ψήφους, ξεπλένοντας δύο από τα μεγαλύτερα εγκλήματα της ανικανότητας της κυβέρνησής του, όπως αποδεικνύονται και από τις αντίστοιχες εισαγγελικές εκθέσεις. Με συλλογιστική πολιτικής μαφίας. Υπόκοσμου. Στηρίζοντας την «οικογένεια» ό,τι κι αν κάνει η «οικογένεια».

Ο ίδιος, μιλώντας στο ακροατήριό του είχε το θράσος να κατηγορήσει την αντιπολίτευση ότι εκφράζει διχαστικό λόγο και σπέρνει την όξυνση στο πολιτικό σκηνικό! Ο άνθρωπος που προσπαθεί να διχάσει συνειδητά τους Έλληνες έτσι όπως μόνο στον εμφύλιο το έζησε η χώρα, έχει το θράσος να κατηγορεί άλλους για τα δικά του πεπραγμένα! Κωλοτούμπας όχι μόνο στήν πράξη, αλλά και στα λόγια. Αντιστρέφοντας την πραγματικότητα. Αυτό κι αν λέγεται πολιτική απάτη και πολιτικός υπόκοσμος.

Προχτές ο ευρωβουλευτής Δ Παπαδημούλης είχε το θράσος να δηλώνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε μια χώρα στο χείλος του γκρεμού για να τη φέρει στην ανάπτυξη. Επειδή ο ευρωβουλευτής δεν είναι τόσο ηλίθιος για να μην ξέρει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παρέλαβε μια χώρα στην έξοδο από τα μνημόνια, με 100 δις λιγότερο χρέος και με τη δημόσια περιουσία στα χέρια του κράτους, απλώς λέει χοντρά ψέματα. Συνειδητά. Διαφθείρει τους πολίτες που είναι ακόμα κοιμισμένοι και ρίχνει ντόπα σ αυτούς που είναι ακόμα τυφλωμένοι, είτε από μίσος είτε από ιδεολογική αυτοφυλάκιση. Με όρους μαφίας. Πολιτικού υποκόσμου.




Χτες η κ Παπακώστα δήλωσε ότι τα Εξάρχεια είναι πνεύμονας καλλιτεχνικής δημιουργίας, μια Μονμάρτρη της Αθήνας. Και το είπε η γυναίκα που πριν ένα χρόνο άκουγε Εξάρχεια και της σηκωνόταν η τρίχα από τα δεξιά αντανακλαστικά της. Γιατί η κ Παπακώστα δεν έπαψε να είναι δεξιά, ακόμα και στην αγκαλιά του ΣΥΡΙΖΑ. Απλώς αλητεύει πολιτικά, νομίζοντας ότι έτσι θα εκδικηθεί το κόμμα που ανατράφηκε και που τη διέγραψε. Δίνοντας παράδειγμα ιδεολογικής καθαρότητας σε πολίτες και νεολαία. Με νοοτροπία πολιτικού υποκόσμου.

Ο υπουργός των διορισμών κ Χαρίτσης ανακοίνωσε 12.500 διορισμούς στους δήμους, αλλά δήλωσε χτες ότι δεν είναι προεκλογικοί, σε προεκλογική περίοδο και με περιορισμένους επιτρεπόμενους διορισμούς από το νόμο και από δικαστικές αποφάσεις! Ο άνθρωπος είτε λέει τους πολίτες ηλίθιους είτε νομίζει ότι είναι ηλίθιοι. Οι οποίοι θα πληρώσουν από την εφορία τους τα ρουσφέτια του ηθικού πλεονεκτήματος, που δεν διαφέρει σε τίποτε από το παλιότερο ανήθικο. Μόνο που το παλιότερο το βούλωνε, έκανε τη βρωμίτσα του και δεν περηφανευόταν κιόλας για την παρανομία.

Ο υποψήφιος για τη δήμο της Αθήνας Ηλιόπουλος είχε το θράσος προχτές να απαξιώσει να αντιπαρατεθεί πολιτικά με επικριτές του, γιατί, λέει, δεν συνδιαλέγεται με ανθρώπους που «υπερασπίζονται ακραία νεοφιλελεύθερες πολιτικές και ξεπλένουν τους ακροδεξιούς Όρμπαν & Σαλβίνι». Τα λέει αυτά ο άνθρωπος, που επί 4 χρόνια συμπορεύτηκε και συγκυβέρνησε με τον Καμμένο, την Κουντουρά και τον Παπαχριστόπουλο! Χωρίς να βγάλει άχνα επί 4 χρόνια. Κιχ. Ούτε λέξη! Χειροκροτώντας την κυβέρνηση που εφάρμοσε και εφαρμόζει την πιο νεοφιλελεύθερη πολιτική στην Ευρώπη. Κατ εντολήν κι όλας. Δουλικά. Με συλλογιστική πολιτικού υποκόσμου.

Η Μυρσίνη Λοϊζου είχε χτες το θράσος να παραπονεθεί ότι δέχεται μπούλινγκ γιατί επί 5,5 χρόνια εισέπραττε τη σύνταξη της μακαρίτισσας της μητέρας της, αντί να κρύβεται από ντροπή γι αυτό! Τι ήθελε η κ Λοϊζου; Να της χαϊδεύουν την πλάτη όπως διάφοροι ιδεολογικοί καλοθελητές, που προτείνουν στο λαό με το παράδειγμά τους να συμμερίζεται τις αρπαχτές της κόρης ενός επώνυμου, αλλά να καταδικάζει τις ίδιες αρπαχτές όταν γίνονται από ανώνυμους πολίτες; Ή μήπως να νομιμοποιήσουμε την κλεψιά και την απάτη κατά του δημοσίου χρήματος; Ή να τη νομιμοποιήσουμε μόνο για τη δική μας «φαμίλια»; Γιατί περί αυτού πρόκειται.

Προχτές ο Κ Αρβανίτης γιουχαϊστηκε στην Κατερίνη από κατοίκους για τη συμφωνία των Πρεσπών. Και αφού τους έβρισε ότι είναι φασίστες, τους κατηγόρησε ότι σπέρνουν τον διχασμό και τη σύγκρουση! “Πολίτες” που εκτοξεύουν αντικείμενα. “Πολίτες” που προπηλακίζουν. “Πολίτες” έτοιμοι να λυντσάρουν… Φασίστες!». Είπε! Ο άνθρωπος που χειροκροτούσε όσους ομοϊδεάτες του εκτόξευαν αντικείμενα, προπηλάκιζαν και λυντσάριζαν πολιτικούς τους αντιπάλους πριν το 2015! Ο άνθρωπος που σκέφτεται με όρους «φαμίλιας». Της οποίας τα εγκλήματα είναι καλώς καμωμένα. Νοοτροπία πολιτικού υπόκοσμου.

Ο διαβόητος εγκληματίας Πάσσαρης δήλωσε προχτές από τις φυλακές ότι ο κόσμος θα ήταν καλύτερος αν ο ίδιος δεν είχε γεννηθεί. Κι αυτή είναι η πιο τρανταχτή απόδειξη ότι ακόμα και ο υπόκοσμος των εγκληματιών έχει ανθρώπους με πολύ καθαρή και τίμια συνείδηση. Σε αντίθεση με τον πολιτικό υπόκοσμο.