Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θάνατος φοιτήτριας στο Αιγάλεω: Ψάχνουν το ζευγάρι που μύησε την Αρετή στο σατανισμό

Δύο πρόσωπα «κλειδί» στην υπόθεση της άτυχης Αρετής Ζαχαροπούλου πρόκειται να καταθέσουν τα επόμενα 24ωρα ώστε να ρίξουν φως στην «αυτο...


Δύο πρόσωπα «κλειδί» στην υπόθεση της άτυχης Αρετής Ζαχαροπούλου πρόκειται να καταθέσουν τα επόμενα 24ωρα ώστε να ρίξουν φως στην «αυτοκτονία» της 22χρονης φοιτήτριας.

Με έντονες υποψίες για ένα «σατανιστικό» προφίλ, τα δύο αυτά πρόσωπα, στο άκουσμα της είδησης του θανάτου της Αρετής, είχαν ως πρώτο μέλημα να κλείσουν τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πριν διαρρεύσουν φωτογραφίες και άλλα στοιχεία της υπόθεσης.




«Θα δοθούν εξηγήσεις»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real News, πρόκειται για τη Δήμητρα Α. νεαρής ηλικίας γυναίκα, με έμφαση στις «πνευματικές αναζητήσεις», και τον 30χρονο Χρήστο, που συνδέεται με το εξωτερικό μέσω γνωριμιών, ταξιδιών και εκδηλώσεων.

«Τα πρόσωπα αυτά θα κληθούν να καταθέσουν» επιβεβαιώνει ο δικηγόρος της οικογένειας Κώστας Τζαβάρας. «Το περίεργο με τα πρόσωπα αυτά είναι ότι έκλεισαν τους προσωπικούς τους λογαριασμούς. Θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις. Όλοι θα καταθέσουν. Η ασφάλεια είναι αποφασισμένη να διερευνήσει κάθε στοιχείο και κάθε δυνατή μαρτυρία», προσθέτει.

Τις προηγούμενες ημέρες η οικογένεια της Αρετής ανακάλυψε φωτογραφίες της σε ηλεκτρονικές σελίδες προβολής σατανιστικών τελετών και πιστεύουν ότι μια μελαχρινή κοπέλα που φαίνεται στο ηλεκτρονικό υλικό έχει άμεση σχέση με τη Δήμητρα Α. και δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να πρόκειται ακόμα και για το ίδιο πρόσωπο.

Παράλληλα, νέα στοιχεία αναμένεται να παραδώσει στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., ο πατέρας της 22χρονης, ο οποίος πραγματοποιεί τις δικές του έρευνες για να ανακαλύψει τι κρύβεται πίσω από το μυστήριο του θανάτου της.

«Δεν κάνω πίσω, θα βρω την αλήθεια και θα την αποκαλύψω για να σωθούν και άλλα παιδιά. Ο θάνατος της κόρης μου δεν ήταν αυτοκτονία. Αυτοί που ευθύνονται θα πληρώσουν. Υπάρχουν και άλλα θύματα που οι περιπτώσεις τους έχουν εμφανιστεί ως αυτοκτονίες», δήλωσε ο Δημήτρης Ζαχαρόπουλος ο οποίος θα εμφανιστεί στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής προκειμένου να δώσει συμπληρωματική κατάθεση.

Πληροφορίες αναφέρουν πώς ανάμεσα στα ντοκουμέντα που θα παραδώσει ο χτυπημένος από τη μοίρα πατέρας, περιλαμβάνεται υλικό από τον προηγούμενο σκληρό δίσκο ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή που είχε στην κατοχή της η Αρετή, αλλά και ένα στικάκι από κάμερα οικίας που βρίσκεται απέναντι από την είσοδο της πολυκατοικίας όπου διέμενε και η οποία έχει καταγράψει κινήσεις και πρόσωπα που εισέρχονταν στο διαμέρισμα.

«Αναμένουμε με αγωνία την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για το κινητό της Αρετής, την άρση του ηλεκτρονικού απορρήτου και την ανάκτηση δεδομένων από το ipad και τον Η/Υ, αλλά και τη γραφική πραγματογνωμοσύνη για να διαπιστωθεί εάν το σημείωμα που βρέθηκε έχει γραφτεί από τα χέρια της 22χρονηςή από τρίτο πρόσωπο. Και σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι ο γραφικός χαρακτήρας ανήκει στην Αρετή, εάν έγινε υπό πίεση και καθ’ υπαγόρευση…», αναφέρει ο κ. Τζαβάρας.




Η οικογένεια δεν μπορεί πιστέψει ότι η κόρη τους που τους είχε επισκεφτεί τις ημέρες της αργίας της Καθαράς Δευτέρας και ήταν χαρούμενη, χωρίς να τους αναφέρει κανένα πρόβλημα, λίγες μέρες μετά αυτοκτόνησε και μάλιστα με έναν τρόπο τόσο παράξενο που μόνο του ένα κορίτσι είναι δύσκολο να καταφέρει χωρίς τη βοήθεια τρίτου προσώπου.

Μαρτυρία

Σύμφωνα με μαρτυρία φίλης της Αρετής η άτυχη κοπέλα είχε επισκεφθεί μέντιουμ για να μάθει τα μελλούμενα της ζωής. «Μια τέτοια εκδοχή δημιουργεί προβληματισμό για το αν αυτοκτόνησε ή όχι η Αρετή. Κάποιος που παίρνει την απόφαση να αυτοκτονήσει, ευρισκόμενος σε απόγνωση και έσχατη απελπισία δεν συμβιβάζεται να παίρνει την απόφαση λίγες μέρες πριν, να κάνει όνειρα για τη ζωή του και να ζητά από μέντιουμ να μάθει τις προοπτικές της ζωής του» τονίζει ο δικηγόρος της οικογένειας.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής εξετάζουν με πολλή προσοχή όλα τα στοιχεία που συνεχίζουν να συγκεντρώνουν, όπως δακτυλικά αποτυπώματα, φωτογραφίες, κ.α., έτσι ώστε να έχουν τη δυνατότητα να λάβουν ικανοποιητικές απαντήσεις στα ερωτήματα που θα θέσουν σε πρόσωπα που ανήκουν στο φιλικό περιβάλλον της Αρετής.