Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...!!! Έχουν διακοπεί οι Σιδηροδρομικές Συγκοινωνίες της Ελλάδος από ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΕΝΑΣΤΩΝ... Υπό κατάληψη ο Σταθμός Λαρίσης...!!! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η κατάσταση βίας και ανομίας στη χώρα φαίνεται ότι έχει γίνει πλέον ανεξέλεγκτη. Στα Εξάρχεια επιτίθενται σε εισαγγελείς και Λιμενικούς, σ...



Η κατάσταση βίας και ανομίας στη χώρα φαίνεται ότι έχει γίνει πλέον ανεξέλεγκτη. Στα Εξάρχεια επιτίθενται σε εισαγγελείς και Λιμενικούς, στα Διαβατά οι λαθρομετενάστες συγκρούονται με τα ΜΑΤ και από εχθές το βράδυ…άλλοι λαθροεμετνάστες που θέλουν να φτάσουν στα Διαβατά,  απέκλεισαν τις σιδηροδρομικές γραμμές στον σταθμό Λαρίσης, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να εκτελεστούν τα δρομολόγια των τρένων και του προαστιακού!




Εκτοντάδες άτομα, ανάμεσά τους και παιδιά, έχουν καταλάβει τις γραμμές, ζητώντας να μεταφερθούν στα Διαβατά και από εκεί στα σύνορα.

Στο μεταξύ ισχυρή αστυνομική δύναμη βρίσκεται έξω από το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στα Διαβατά. Νωρίτερα επικράτησε μικροένταση ξέσπασε όταν ομάδα περίπου 40 γυναικών, πολλές εκ των οποίων είχαν μαζί τους μικρά παιδιά, προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό, αλλά απωθήθηκε από τους αστυνομικούς.