Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Καραμανλής «τζούνιορ», τομεάρχης μεταφορών χωρίς ζώνη ασφαλείας -Ζήτησε συγγνώμη...

Μεγάλες αντιδράσεις στο Τwitter προκάλεσε η φωτογραφία του Κώστα Καραμανλή «τζούνιορ», μαζί με την Ελίζα Βόζεμπεργκ, στο αυτοκίνητο του...


Μεγάλες αντιδράσεις στο Τwitter προκάλεσε η φωτογραφία του Κώστα Καραμανλή «τζούνιορ», μαζί με την Ελίζα Βόζεμπεργκ, στο αυτοκίνητο του πρώτου, που όχι μόνο δεν φορούν ζώνη ασφαλείας, αλλά φαίνεται να έχει τοποθετηθεί και ειδική εφαρμογή στη θέση της ζώνης ώστε να μην ακούγεται ο ενοχλητικός θόρυβος που εκπέμπεται όταν ξεχνάς να την φορέσεις.




Η φωτογραφία έκανε τον γύρο του διαδικτύου με πολύ αυστηρά σχόλια για τον βουλευτή Σερρών, που επεδείκνυε έτσι τη μη συμμόρφωσή του με τον νόμο, αν και είναι τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας.

Και ανάγκασε τον βουλευτή να δώσει διευκρινίσεις. Αλλά και να ζητήσει συγγνώμη, παραδεχόμενος το λάθος του, και να στείλει -αυτή τη φορά- το σωστό μήνυμα. Με την ασφάλεια στον δρόμο δεν πρέπει να παίζουμε. Ενώ στην ίδια ανάρτηση σημειώνει ότι οποιαδήποτε εξήγηση για τη φωτογραφία θα ακουστεί σαν δικαιολογία και δεν το θέλει.

Η ανάρτηση του Κώστα Καραμανλή στο Facebook

Επειδή όταν κάτι είναι λάθος πρέπει να το παραδεχόμαστε και επειδή - ειδικά τέτοιες μέρες, που ταξιδεύει κόσμος - δεν πρέπει να στέλνουμε λάθος μηνύματα, οφείλω να πω το εξής:
Όταν οδηγούμε, φοράμε ζώνη. Πάντα. Με την ασφάλεια στο δρόμο δεν πρέπει να παίζουμε.
Οποιαδήποτε εξήγηση για τη φωτογραφία θα ακουστεί σαν δικαιολογία και δεν θέλω.
Ειλικρινά ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις
.