Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η Πάμελα Άντερσον ξεσπά για τη σύλληψη Ασάνζ: «Βρετανία είσαι η σκύλα της Αμερικής»

Η σεξοβόμβα και ο Τζούλιαν Ασάνζ είναι γνωστό πως διατηρούν φιλικές σχέσεις Η Πάμελα Αντερσον, είναι γνωστό πως διατηρεί φιλικές σχέσεις μ...


Η σεξοβόμβα και ο Τζούλιαν Ασάνζ είναι γνωστό πως διατηρούν φιλικές σχέσεις
Η Πάμελα Αντερσον, είναι γνωστό πως διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον Τζούλιαν Ασάνζ και θέλησε να τον στηρίξει στα social media. Η ηθοποιός εξοργίστηκε με όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ώρες στο Λονδίνο και φαίνεται να είναι ιδιαίτερα θυμωμένη με τη σύλληψη του Ασάνζ. Η Πάμελα από την πλευρά της την τελευταία πενταετία έχει δραστηριοποιηθεί ακτιβιστικά και έχει δημοσιοποιήσει τις πολιτικές της θέσεις.




«Είμαι σε κατάσταση σοκ. Δεν μπορούσα να ακούσω καθαρά τι είπε; Φαίνεται πολύ άσχημα. Πώς μπόρεσες Ισημερινε; (Επειδή σας εξέθεσε). Πώς μπόρεσες Βρετανία; Φυσικά- είσαι η σκύλα της Αμερικής και χρειάζεσαι έναν αντιπερισπασμό από την ανόητη μαλ@@ία του Brexit» έγραψε στην πρώτη της ανάρτηση.

Λίγο αργότερα επανήλθε ακόμη πιο θυμωμένη, επιτέθηκε και στον Ντόναλντ Τραμπ: «Και οι ΗΠΑ; Αυτός ο τοξικός δειλός Πρόεδρος. Πρέπει να συγκεντρώσει τη βάση του; Είστε εγωιστές και σκληροί. Πήγατε ολόκληρο τον κόσμο πίσω. Είστε διάβολοι και ψεύτες και κλέφτες. Και θα σαπίσετε. Και εμείς θα αναδειχθούμε».