Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ...!!! «Δεχτήκαμε ΣΦΟΔΡΑ ΠΥΡΑ από Έλληνες Στρατιώτες»...!!! Για επεισόδιο στον Εβρο μιλάει η Αγκυρα

Για επεισόδιο στον Εβρο μιλάει η Αγκυρα καθώς Τούρκοι ψαράδες κατήγγειλαν στο τουρκικό Αστυνομικό Τμήμα της παραποτάμιας του Έβρου πόλη...



Για επεισόδιο στον Εβρο μιλάει η Αγκυρα καθώς Τούρκοι ψαράδες κατήγγειλαν στο τουρκικό Αστυνομικό Τμήμα της παραποτάμιας του Έβρου πόλης Ενέζ πώς δέχτηκαν σφοδρά πυρά από ελληνικές στρατιωτικές δυνάμεις στην θαλάσσια περιοχή του ποταμού Έβρου.

Η Αγκυρα υιοθετεί τις καταγγελίες καθώς Τούρκοι αξιωματικοί ανέφεραν πως ερευνούν την υπόθεση η οποία συνέβη στις το πρωί της 16ης Απριλίου.




Με καθυστέρηση 4 ημερών η Αγκυρα δίνει στην δημοσιότητα λεπτομέρειες του επεισοδίου στον Εβρο τονίζοντας πως έχει ενημερωθεί και η Στρατοχωροφυλακή "Jandarma".

Πιο συγκεκριμένα, ομάδα τριών Τούρκων ψαράδων προσέφυγαν στην Τουρκική Αστυνομία στην πόλη Ενέζ, υποστηρίζοντας πως Έλληνες στρατιωτικοί κατάσχεσαν το σκάφος τους, μετά από καταδίωξη τους κατά την διάρκεια παράνομης μεταφοράς μυδιών στην Τουρκία.

Πιο αναλυτικά, οι B.A, A.Ç και D.F υποστήριξαν πως με σκοπό την παράνομη μεταφορά μυδιών, από τον ποταμό Έβρο ανοίχθηκαν στην θάλασσα, αλλά μετά από κάποιο διάστημα δέχτηκαν πυρά από τους Έλληνες στρατιωτικούς.

"Δεχόμασταν πυρα κατά την διάρκεια της καταδίωξης και αναγκαστήκαμε να ρίξουμε το σκάφος σε αμμουδιά" ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Οι καταγγέλλοντες ψαράδες περιέγραψαν πως στρατιωτικές δυνάμεις της Ελλάδας τους κυνήγησαν και τότε αυτοί έριξαν το σκάφος τους σε αμμουδιά, κατέβηκαν στην ακτή και έφυγαν

Ομως το πιο σημαντικό είναι πως οι Τούρκοι B.A, A.Ç και D.F κατήγγειλαν, πως παρά το ότι βρισκόταν σε τουρκικά χωρικά ύδατα, οι Έλληνες στρατιώτες κατέσχεσαν το σκάφος τους.

Μετά τις προκλητικές σημερινές δηλώσεις του Τούρκου Υπουργού Άμυνας, Χ.Ακάρ, έρχεται να προστεθεί ακόμη και το "σημερινό επεισόδιο" στην Έβρο.