Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Airbus A400M Atlas σε απίστευτο «χορό» στον αέρα στην εξωτική Μαλαισία

defence-point.grΜια απίστευτη σκηνή κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός στην αεροπορική έκθεση της Λίμα «συλλαμβάνοντας» τουλάχιστον τρία Airbus...


defence-point.grΜια απίστευτη σκηνή κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός στην αεροπορική έκθεση της Λίμα «συλλαμβάνοντας» τουλάχιστον τρία Airbus A400M Atlas να «χορεύουν» στον αέρα μαζί με ένα μαλαισιανό Pilatus PC-7…

Τα αεροσκάφη φαίνονται να κατευθύνονται προς τέσσερις διαφορετικές κατευθύνσεις χάρη στον φακό του ειδικού φωτογράφου Liyu Wu που κυριολεκτικά «συνέλαβε» την στιγμή. Την απαθανάτισε, σε ένα στιγμιότυπο μοναδικής ομορφιάς! Την άδεια δημοσιοποίησης της φωτογραφίας εξασφάλισε ο έγκυρος “AVIATIONIST”.





Τα αεροσκάφη εμφανίζονται τόσο κοντά μεταξύ τους που κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως δεν συγκρούστηκαν. Η φωτογραφία τραβήχτηκε στις 23 Μαρτίου κατά τη διάρκεια της Langkawi International Maritime & Aerospace Exhibition 2019.

Τα τρία Α400Μ ανήκουν στην 22η Μοίρα Μεταφορών της αεροπορίας της Μαλαισίας ενώ το PC-7 ανήκει στην 1 FTC Μοίρα Εκπαίδευσης η οποία διαθέτει 22 αεροσκάφη του τύπου.



Η αεροπορική έκθεση LIMA είναι η μεγαλύτερη του είδους στην περιοχή και διεξάγεται εδώ και 15 χρόνια. Στην φετινή συμμετείχαν η Αυστραλία, η Λευκορωσία, η Κίνα, η Γερμανία, η Γαλλία, η Ιταλία, η Ιαπωνία, η Νότια Κορέα, η Μαλαισία, η Ρωσία, η Τουρκία, η Βρετανία, και οι ΗΠΑ.