Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μυστήριο με την εξαφάνιση 6χρονου από το 2011: Τηλεφώνησε στην αστυνομία και είπε πως τον είχαν απαγάγει [εικόνες & βίντεο]

Την ταυτότητα ενός εφήβου που ισχυρίζεται ότι είναι ένα παιδί που εξαφανίστηκε πριν από 7 χρόνια, προσπαθούν να προσδιορίσουν οι Αρχές σ...


Την ταυτότητα ενός εφήβου που ισχυρίζεται ότι είναι ένα παιδί που εξαφανίστηκε πριν από 7 χρόνια, προσπαθούν να προσδιορίσουν οι Αρχές στο Κεντάκι των ΗΠΑ.

Ο νεαρός είπε στους αξιωματικούς ότι κατάφερε να δραπετεύσει από τους απαγωγείς του που τον κρατούσαν όλα αυτά τα χρόνια αιχμάλωτο.




Το 2011, ο 6χρονος Τίμοθι Πίτζεν, έφυγε από το σχολείο με την μητέρα του στο Ιλινόις, πήγαν μαζί σε έναν ζωολογικό κήπο και ένα πάρκο, και μετά η μητέρα του αυτοκτόνησε σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, αφήνοντας ένα σημείωμα στο οποίο έλεγε ότι ο γιος της ήταν καλά αλλά κανείς δεν θα μπορούσε να τον βρει ποτέ.

Την Τετάρτη, ένας 14χρονος είπε στην αστυνομία πως είναι ο Τίμοθι και ανέφερε στους αξιωματικούς πως είχε μόλιας διασχίσει μια γέφυρα στο Σινσινάτι πάνω από τον ποταμό Οχάιο.

«Όλα αυτά τα χρόνια, είχαμε πολλές κλήσεις με πολλούς να λένε πως τον είχαν δει σε διάφορες περιοχές» δήλωσε ο αξιωματικός της αστυνομίας στο Associated press. «Δεν έχουμε ιδέα αν είναι πράγματι ο Τίμοθι. Μπορεί και να είναι. Μπορεί και να είναι μια φάρσα».

Η γιαγιά του Τίμοθι Πίτζεν, Αλάνα Άντερσον, δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο WISN-TV πως οι Αρχές έχουν πει στην οικογένεια «πολύ λίγα».

«Απλά ξέρουμε ότι βρέθηκε ένα 14χρονο αγόρι και ότι πήγε στην αστυνομία» είπε η κυρία Άντερσον. «Δεν θέλουμε να αναπτερώσουμε τις ελπίδες μας και τις ελπίδες της οικογένειάς μας μέχρι να ξέρουμε κάτι. Είχαμε και στο παρελθόν ψευδείς αναφορές και είχαμε ελπίσει μάταια».
Ψηφιακή απεικόνιση του πώς μπορεί να είναι σήμερα ο Τίμοθι ΠίτζεκΨηφιακή απεικόνιση του πώς μπορεί να είναι σήμερα ο Τίμοθι Πίτζεκ

Η αστυνομία στο προάστιο Σάρονβιλ του Σινσινάτι έγραψε σε μια σύντομη αναφορά των περιστατικών πως το αγόρι είπε ότι «μόλις είχε δραπετεύσει από δύο απαγωγείς». Τους περιέγραψε ως λευκούς άνδρες με μεγάλη σωματική διάπλαση. Ήταν σε ένα SUV με πινακίδες Γουισκόνσιν και πως έμεναν σε ένα Red Roof Inn.

Το CBS δήλωσε ότι μίλησε με το άτομο που κάλεσε την αστυνομία. «Είπε ότι μόλις δραπέτευσε» ανέφερε η γυναίκα καλώντας στην αστυνομία. «Είπε ότι εξαφανίστηκε από το Ιλινόις. Αυτό είπε μόνο».

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο, τον Μάιο του 2011, η μητέρα του αγοριού το πήρε από το σχολείο και στη συνέχεια πήγαν μια διήμερη εκδρομή στον ζωολογικό κήπο Μπρούκφιλντ, σε ένα υδάτινο πάρκο στο Γκούρνεϊ και τελικά στο Γουισκόνσιν Ντες, όπου ήταν η τελευταία φορά που είχε καταγραφεί ο Τίμοθι από κάμερες.

Δύο ημέρες αργότερα, η μητέρα του, Έιμι Φράι-Πίτζεν βρέθηκε νεκρή σε ξενοδοχείο στο Ρόκφολντ με ένα σημείωμα που έλεγε πως ο γιος της ήταν ασφαλής, αλλά κανείς δεν θα μπορούσε να τον βρει.