Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βίντεο: Σάλος με μητέρα που κλωτσά την 3χρονη κόρη της επειδή δεν έκανε καλή πασαρέλα

Η γυναίκα που αναγνώρισε τον εαυτό της στο βίντεο ζήτησε συγγνώμη, λέγοντας ότι αγαπά την κόρη της και ότι δεν ήθελε να την κακοποιή...


Η γυναίκα που αναγνώρισε τον εαυτό της στο βίντεο ζήτησε συγγνώμη, λέγοντας ότι αγαπά την κόρη της και ότι δεν ήθελε να την κακοποιήσει




Σε νευρικό κλονισμό βρίσκεται η αναπτυσσόμενη βιομηχανία της παιδικής μόδας στην Κίνα, έπειτα από τη δημοσιοποίηση ενός στιγμιότυπου με πρωταγωνίστριες ένα τρίχρονο κορίτσι και τη μητέρα του, η οποία φαίνεται να το κλωτσά επειδή δεν ανταποκρινόταν κατάλληλα στην επίδειξη.

Σύμφωνα με την China Daily, το βίντεο καταγράφηκε τη Δευτέρα στην πόλη Hangzhou, όπου ένα κορίτσι έκανε πασαρέλα για εταιρείες ρούχων μέσω διαδικτύου. Αναρτήθηκε στην κινεζική πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Weibo, προσελκύοντας πάνω από 610 εκατομμύρια θεατές μέχρι το βράδυ της Πέμπτης.

«Αυτή η μητέρα θα πρέπει να χρησιμοποιεί το παιδί της για να κερδίζει χρήματα. Είναι σωστό να κλωτσά κανείς παιδιά; Ο ψυχολογικός αντίκτυπος είναι μεγαλύτερος από τον σωματικό», έγραψε στην πλατφόρμα ένας δικηγόρος.

Η γυναίκα που αναγνώρισε τον εαυτό της στο βίντεο ζήτησε συγγνώμη, λέγοντας ότι αγαπά την κόρη της και ότι δεν ήθελε να την κακοποιήσει.