Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Το Αιγαίο ανήκει στους Nεκρούς του»... ΔΕΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΕΙΣΒΟΛΗ στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας οι 20 νεαροί ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ...!

Συναγερμός σήμανε στο υπουργείο Αμυνας το βράδυ της Παρασκευής. Σύμφωνα με πληροφορίες μια ομάδα περίπου 20 ατόμων βρέθηκε έξω από την π...


Συναγερμός σήμανε στο υπουργείο Αμυνας το βράδυ της Παρασκευής. Σύμφωνα με πληροφορίες μια ομάδα περίπου 20 ατόμων βρέθηκε έξω από την πύλη του υπουργείου Εθνικής Άμυνας με πανό που έγραφε: «Το Αιγαίο ανήκει στους νεκρούς του».




Τα άτομα έφτασαν στο υπουργείο από το Μετρό και άμεσα έκλεισε η πύλη, ενώ κινητοποιήθηκε ο λόχος της στρατονομίας που υπάρχει μόνιμα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Λίγο αργότερα, η ομάδα αγνώστων αποχώρησε από το σημείο.

Πηγές του υπουργείου Αμυνας ανέφεραν στο iefimerida.gr ότι, δεν υπήρξε καμία απόπειρα παραβίασης των ρολών ή εισβολής και πως ό,τι έγινε αφορά περιστατικό στο πεζοδρόμιο το οποίο είναι αρμοδιότητας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Κάποιες πληροφορίες ανέφεραν ότι οι διαμαρτυρόμενοι, επιχείρησαν να σηκώσουν τα κατεβασμένα ρολά στην είσοδο του Πενταγώνου. Το υπουργείο Αμυνας, ωστόσο, διαψεύδει τις πληροφορίες.

Στο σημείο εκλήθη η ΕΛ.ΑΣ. η οποία ωστόσο όταν έφτασε δεν βρήκε κάποιον ούτε προχώρησε σε κάποια προσαγωγή

Υπενθυμίζεται πως το 2017 στο υπουργείο Αμυνας είχε κάνει «ντου» ο Ρουβίκωνας πετώντας φέιγ βολάν.