Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Στη Σερβία το νέο εργοστάσιο της Skoda

Η Skoda φαίνεται πως έχει καταλήξει στη Σερβία προκειμένου να κατασκευάσει εκεί το νέο της εργοστάσιο. Το εργοστάσιο θα ξεκινήσει την λειτο...


Η Skoda φαίνεται πως έχει καταλήξει στη Σερβία προκειμένου να κατασκευάσει εκεί το νέο της εργοστάσιο. Το εργοστάσιο θα ξεκινήσει την λειτουργία του μετά το 2022 και εκτός από SUV μοντέλα της Skoda, θα κατασκευάζει και SUV μοντέλα της Seat.




Το VW Group, εκτός από τη Σερβία, εξέταζε επίσης τα ενδεχόμενα να κατασκευάσει το νέο εργοστάσιο της Skoda σε Τουρκία, Βουλγαρία και Ρουμανία. Η Skoda λόγω της αυξημένης ζήτησης των μοντέλων της, δεν προλαβαίνει να τα κατασκευάσει και έτσι δημιουργούνται μεγάλοι χρόνοι αναμονής, κυρίως για τα SUV μοντέλα της. Την περίοδο αυτή η Skoda βρίσκεται σε συνομιλίες με το σωματείο των εργαζομένων της στο εργοστάσιο της στην πόλη Mlada Boleslav, έτσι ώστε να αυξηθούν οι βάρδιες, τουλάχιστον μέχρι να ξεκινήσει την παραγωγή του το νέο εργοστάσιο της Σερβίας. Πέρυσι, τα δύο εργοστάσια της Skoda στη Τσεχία, στις πόλεις Mlada Boleslav και Kvasiny, κατασκεύασαν 886.100 αυτοκίνητα, αύξηση 3,1% σε σχέση με το 2017.

autoblog