Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Απίστευτη σύνδεση παίκτριας του Power of Love με την πρώτη λεωφορειοπειρατεία στην Ελλάδα από τον Αλβανό Φλαμούρ Πίσλι!

zappitΠώς συνδέεται με την αιματηρή λεωφορειοπειρατεία του 1999 που είχε γίνει από τον Αλβανό Φλαμούρ Πίσλι; Τα ρατσιστικά σχόλια της παίκτ...


zappitΠώς συνδέεται με την αιματηρή λεωφορειοπειρατεία του 1999 που είχε γίνει από τον Αλβανό Φλαμούρ Πίσλι; Τα ρατσιστικά σχόλια της παίκτριας που προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις...
Με αφορμή σχόλια ρατσιστικού περιεχομένου που είχε κάνει η Μαρία Σοφία Κρυστάλλη στα social media για τους περσινούς παίκτες του Power of Love, βγήκε στην επιφάνεια μια απίστευτη ιστορία.





Στην πρώτη λεωφορειοπειρατεία που είχε γίνει στην Ελλάδα, στις 29 Μαΐου του 1999, από τον 25χρονο Αλβανό, Φλαμούρ Πίσλι, είχαν πέσει νεκροί από τα πυρά της αλβανικής αστυνομίας ο απαγωγέας και ένας Έλληνας όμηρος. Ανάμεσα στους ομήρους ήταν και η μητέρα της Μαρίας Σοφίας, η οποία τραυματίστηκε! Η ίδια η παίκτρια του Power of Love, λοιπόν, δικαιολογεί και αποδίδει την επιθετικότητά της αυτή στο ότι είναι ψυχικά φορτισμένη από το συγκεκριμένο γεγονός.




Συγκεκριμένα, όταν την ρώτησε σχετικά η Μαρία Μπακοδήμου, η Μαρία Σοφία Κρυστάλλη ανέφερε: «Σε εκείνη τη λεωφορειοπειρατεία, παραλίγο να ήταν και η μητέρα μου νεκρή. Στις φωτογραφίες που υπάρχουν, φαίνεται ο Γιώργος Κουλούρης (σ.σ. ο όμηρος που σκοτώθηκε), ο Αλβανός και η μαμά μου. Είχε ζητήσει να πάει στην Αλβανία. Όταν άνοιξε η πόρτα ο Γιώργος Κουλούρης γιατί φοβήθηκε, με το που έπεσε από το λεωφορείο τον πυροβόλησαν οι αστυνομικοί. Από πάνω του ακριβώς -γιατί καθόταν στα σκαλιά μαζί με τον Γιώργο- έπεσε η μητέρα μου και κάποιος φώναξε «μην πυροβολείτε είναι γυναίκα». Ήμουν 5 χρονών και το έβλεπα στην τηλεόραση. Η μαμά μου βγήκε με σφαίρα, ακόμα έχει κάποια θραύσματα. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τη χώρα, απλά ώρες ώρες μου βγαίνει -ίσως γι’ αυτό τον λόγο- αυτή η επιθετικότητα. Εννοείται πως έχω φίλους, δεν έχω κανένα πρόβλημα, δεν είμαι ρατσίστρια. Δεν είμαι άνθρωπος που θέλω να ασκώ βία, δεν το αντέχω γενικότερα αυτό».