Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θρίλερ για την αγνοούμενη Βάσω Κουκουνασούλη – Σιλεβίστα από την Λαμία. Σε εξέλιξη οι έρευνες στον Πηνειό ΒΙΝΤΕΟ

larissanet.gr, onlarissa.grΜεγάλη επιχείριση βρίσκεται σε εξέλιξη, για τον εντοπισμό της 59χρονης αγνοούμενης γυναίκας, η οποία εξαφανίστη...


larissanet.gr, onlarissa.grΜεγάλη επιχείριση βρίσκεται σε εξέλιξη, για τον εντοπισμό της 59χρονης αγνοούμενης γυναίκας, η οποία εξαφανίστηκε από το σπίτι της, την περασμένη Κυριακή (10-03-2019) στον Άγιο Χαράλαμπο στη Λάρισα.

Πρόκειται για την Βάσω Κουκουνασούλη – Σιλεβίστα, που ειναι μητέρα δύο παιδιών. Η αγνοούμενη είναι γυναίκα του παλιού ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Λαμίας, Tάκη Σιλεβίστα, που ήδη βρίσκεται στην πόλη. Η οικογένεια είχε απευθύνει δραματική έκκληση για βοήθεια στο διαδίκτυο και οι αρχές κινητοποιήθηκαν.




Ο αδερφός της 59χρονης μίλησε στην εκπομπή «Μαζί σου» στον ΣΚΑΪ. Όπως είπε η αγνοούμενη Βάσω, είχε έρθει στη Λάρισα την περασμένη Κυριακή (10-03-2019) για να επισκεφθεί την ηλικιωμένη μητέρα της. Όπως λέει το μεσημέρι εκείνης της μέρας έφαγε μαζί της και στη συνέχεια την πήγε στο πατρικό τους σπίτι.

«Μιλήσαμε μετά το απόγευμα στις 18.10 και μου είπε ότι θα έρθει. Δύο ώρες μετά την έπαιρνα τηλέφωνο αλλά αυτό ήταν κλειστό. Την έψαχνα όλο το βράδυ και το επόμενο πρωί αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στο σπίτι, βρήκα όλα τα πράγματά της, εκτός από το κινητό τηλέφωνο» λέει μεταξύ άλλων ο αδερφός της.

Η αστυνομία ερευνά και έχει τον κεντρικό συντονισμό της επιχείρησης. Μέσα από ανθρώπους που είδαν την 59χρονη προσπαθεί να ξετυλίξει το κουβάρι της εξαφάνισής της.

Από το πρωί στο φράγμα του Πηνειού στη ΔΕΥΑΛ έχουν ξεκινήσει οι έρευνες στο ποτάμι. Στις έρευνες συμμετέχουν ένα όχημα της ΠΥΛ καθώς και η ΕΜΑΚ η οποία θα ερευνήσει με βάρκα τον Πηνειό.