Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΘΕΙΤΕ...!!! Ασύλληπτη πρόκληση: Μπλουζάκια με συνθήματα «Έλληνες και Πόντιοι έξω από τη Μακεδονία» (pics)

Μια εταιρεία ρούχων στην Αυστραλία, προφανώς που διαχειρίζονται Σκοπιανοί, πουλάει μπλουζάκια με ρατσιστικά συνθήματα όπως «Πόντιοι έξω...


Μια εταιρεία ρούχων στην Αυστραλία, προφανώς που διαχειρίζονται Σκοπιανοί, πουλάει μπλουζάκια με ρατσιστικά συνθήματα όπως «Πόντιοι έξω από την Μακεδονία» και «Έλληνες έξω από την Μακεδονία»!

Η «Maco’s of Mayhem Clothing Co» πουλάει μπλουζάκια με σήματα του κράτους των Σκοπίων, αναφέροντας λανθασμένα το όνομα της Μακεδονίας. Μάλιστα σε πολλές φωτογραφέις απεικονίζονται Σκοπιανοί εθνικιστές να ποζάρουν φορώντας μπλουζάκια της εταρείας, στα οποία αναφέρεται το όνομα της Μακεδονίας!




Τα εξοργιστικά μπλουζάκια αυτά προκάλεσαν την αντίδραση του οργανισμού «The Macedonian League» που ζητάει από όλα τα μέλη και φίλους της, να έρθουν σε επαφή με την αστυνομία της Βικτώριας (πόλη της Αυστραλίας) με σκοπό να υποβάλουν επίσημη καταγγελία για ρατσισμό.

«Όταν μιλάτε σε έναν υπάλληλο της αστυνομίας, παραμείνετε ήρεμοι και αναφέρετε πραγματικά γεγονότα. Δεν υπάρχει χώρος για ρατσιστικά, διχαστικά μπλουζάκια στην Αυστραλία και, ειδικότερα, με συνθήματα που στοχεύουν τους Έλληνες του Πόντου που υπέφεραν και επέζησαν της Γενοκτονίας και θρήνησαν την απώλεια 353.000 θυμάτων» αναφέρει η ανακοίνωση.

Επίσης η «The Macedonian League» ζητάει από τα μέλη της να επικοινωνήσουν με τον Αυστραλιανό Οργανισμό Ασφάλειας Πληροφοριών (ASIO), καθώς και το κατάστημα ειδών ένδυσης που διαθέτει τα φασιστικά-νεοναζιστικά συνθήματα. «Πείτε στον ASIO ότι δεν θέλετε νεοναζιστικά στοιχεία στο αυστραλιανό έδαφος».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι Πόντιοι πέφτουν θύματα ρατσιστικής επίθεσης από τους Σκοπιανούς στην Αυστραλία. Στην διαμαρτυρία που είχαν κάνει οι Σκοπιανοί του Σίδνεϊ πριν από περίπου έναν χρόνο κρατούσαν πανό με συνθήματα όπως «Πόντιοι πρόσφυγες δεν είναι Μακεδόνες» και «Χριστιανοί πρόσφυγες από την Τουρκία εγκαταστάθηκαν στην κατεχόμενη Μακεδονία».