Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

MAZIKEΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ...!!! Πογκρόμ της Αστυνομίας για να μην ενοχληθεί ο Κουβέλης που επισκέφτηκε την πόλη...!!

Σε μαζικές προσαγωγές πολιτών που διαμαρτύρονται για το ξεπούλημα της Μακεδονίας προχωρούν οι αστυνομικές Αρχές σε συντονισμένες επιχειρ...


Σε μαζικές προσαγωγές πολιτών που διαμαρτύρονται για το ξεπούλημα της Μακεδονίας προχωρούν οι αστυνομικές Αρχές σε συντονισμένες επιχειρήσεις.





Αυτό έγινε και στα Γιαννιτσά κατά τη διάρκεια ομιλίας του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Φώτη Κουβέλη σε εκδήλωση μνήμης για την Ουρανία Νιζαμίδου.

Η Αστυνομία προχώρησε σε 16 προσαγωγές όταν κατά τη διάρκεια ομιλίας του υπουργού στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Πέλλας θέλησαν να διαμαρτυρηθούν, για τη Μακεδονία δημιουργώντας προς στιγμήν ένταση.

Η αστυνομία προχώρησε σε 16 προσαγωγές πολιτών.

Για περισσότερες από 2,5 ώρες τους είχαν κλεισμένους και υπό εποπτεία στο Αστυνομικό Τμήμα Γιαννιτσών, διότι δεν υπάρχει περίπτωση να δεχόταν μια ειρηνική διαμαρτυρία. Όποιος διαφωνεί μέσα λοιπόν…

Να σημειωθεί ότι έκλεισαν τα τμήματα των οδών Χατζηδημητρίου και Εθ. Αντίστασης, από την Τροχαία, Ασφάλεια και Αστυνομία για την… δημοκρατική υποδοχή του Φώτη Κουβέλη.