Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

H Επίθεση με μολότοφ στο σπίτι του Πολάκη - BINTEO - Τι δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας

Μολότοφ εκτόξευσε τα ξημερώματα άγνωστος στο σπίτι του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες προκλήθ...


Μολότοφ εκτόξευσε τα ξημερώματα άγνωστος στο σπίτι του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές.




Ένα άτομο εκτόξευσε την βόμβα μολότοφ λίγο πριν τις 6 το πρωί, στην είσοδο της πολυκατοικίας στο Μοσχάτο, όπου διαμένει ο υπουργός.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ1, δύο αστυνομικοί, ο ένας με πολιτικά, κυνήγησαν το άτομο, το οποίο δεν κατάφεραν να το συλλάβουν.

Τις εικόνες από τις φθορές που προκάλεσε η επίθεση με μολότοφ, τα ξημερώματα στο σπίτι του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, κατέγραψαν οι τηλεοπτικές κάμερες.

Οι ζημιές από την ρίψη της βόμβας μολότοφ από άγνωστο τα ξημερώματα, περιορίζονται στην είσοδο του γκαράζ της πολυκατοικίας. Ο Παύλος Πολάκης μένει στον τρίτο όροφο.


Μέσω Facebook, τοποθετήθηκε ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, για την μολότοφ που έριξε άγνωστος, το πρωί, στην πολυκατοικία που διαμένει. Γράφει ο κ. Πολάκης:

"ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ενταύθα....




1) Το ξέρω πως σας έτσουξε πολύ η επιτυχία της εκδήλωσης στα Σφακιά και οι ανακοινώσεις που κάναμε χθες στην Κρήτη για την αντιμετώπιση της θεομηνίας και το ΒΟΑΚ με το Χρήστο το Σπίρτζη .

2) Το ξέρω πως ΦΟΒΑΣΤΕ γιατί φτάνει -επιτέλους και παρά όλα όσα χρησιμοποιήσατε- η ώρα των διώξεων για μια σειρά σκάνδαλα που έχω συμβάλλει στην αποκάλυψη τους .

3) Είστε θρασύδειλα όντα

4) ΔΕΝ ΨΑΡΩΝΩ ,ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΩ !

Αυτά ...ως απάντηση σε σας και στο τσογλανάκι που στείλατε να ρίξει μολότοφ στο σπίτι μου στην Αθήνα στις 5.30 το πρωί ..

ΠΡΟΣ φίλους συγγενείς συντρόφους και γνωστούς :ΟΛΑ ΠΡΥΜΑ ,ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ !!!"