Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΛΕΟΣ...!!! Εκτός από έτοιμα πυρηνικά καταφύγια... Υπάρχει και σχέδιο… φυγάδευσης της Βασίλισσας Ελισάβετ αν συμβεί «ατύχημα» με το Brexit!

Η αλήθεια όμως είναι πως οι ανησυχίες για την ασφάλεια στη Βρετανία ενόψει ενός Brexit χωρίς συμφωνία όλο και μεγαλώνουν. Ξεκινούν από τ...


Η αλήθεια όμως είναι πως οι ανησυχίες για την ασφάλεια στη Βρετανία ενόψει ενός Brexit χωρίς συμφωνία όλο και μεγαλώνουν. Ξεκινούν από την ασφάλεια των απλών πολιτών και φτάνουν ακόμη και σε σχέδιο… έκτακτης ανάγκης από την περίοδο του ψυχρού πολέμου για την βασιλική οικογένεια.




Πιο συγκεκριμένα, υπενθυμίζεται πως πριν λίγες εβδομάδες είχε γίνει γνωστό πως Βρετανοί αξιωματούχοι ανασύρουν σχέδια έκτακτης ανάγκης της περιόδου του Ψυχρού Πολέμου για την μετεγκατάσταση της βασιλικής οικογένειας σε περίπτωση ταραχών στο Λονδίνο μπροστά στο ενδεχόμενο η Βρετανία να υποστεί μια άτακτη αποχώρηση από την Ένωση.

«Αυτά τα σχέδια εκκένωσης έκτακτης ανάγκης υπάρχουν ήδη από τον Ψυχρό Πόλεμο, αλλά τώρα έχουν αναδιαμορφωθεί σε περίπτωση κοινωνικής αναταραχής μετά από ένα Brexit χωρίς συμφωνία (no-deal Brexit)» ανέφεραν οι Sunday Times, επικαλούμενες μια ανώνυμη πηγή από το γραφείο του υπουργικού συμβουλίου της κυβέρνησης, το οποίο χειρίζεται ευαίσθητα διοικητικά ζητήματα.

Παράλληλα η Mail τόνιζε ότι έχει λάβει γνώση σχεδίων μετεγκατάστασης της βασιλικής οικογένειας, συμπεριλαμβανομένης της 92χρονης βασίλισσας Ελισάβετ, σε ασφαλείς τοποθεσίες μακριά από το Λονδίνο.