Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πάτρα: Εικόνες που σοκάρουν στο Καραμανδάνειο μετά το άγριο επεισόδιο

Εικόνες καταστροφής σήμερα στο Καραμανδάνειο μετά το χθεσινό επεισόδιο που σύμφωνα με μαρτυρίες δεν είναι το πρώτο. Το σοβαρό επεισόδ...


Εικόνες καταστροφής σήμερα στο Καραμανδάνειο μετά το χθεσινό επεισόδιο που σύμφωνα με μαρτυρίες δεν είναι το πρώτο. Το σοβαρό επεισόδιο, έγινε το βράδυ της Πέμπτης μπροστά στα έκπληκτα μάτια των μικρών ασθενών και των συνοδών τους.




Το βράδυ της Πέμπτης, δύο άτομα προκάλεσαν επεισόδιο στην είσοδο του Καραμανδάνειου νοσοκομείου και υπήρξε συμπλοκή με τον υπάλληλο της φύλαξης του χώρου. Ο εργαζόμενος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο του «Αγίου Ανδρέα».

Με το πρώτο φως της ημέρας αποκαλύφθηκαν οι εικόνες της καταστροφής. Σπασμένες πόρτες και μια τζαμαρία του νοσοκομείου. Οι δράστες μετά το επεισόδιο έφυγαν άρον – άρον και η Αστυνομία, όπως καταγγέλλουν εργαζόμενοι του νοσοκομείου έφτασε μετά από 20 λεπτά.






Σύμφωνα με τους ανθρώπους του Καραμανδανείου, δυστυχώς, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο και για το λόγο αυτό, ζητούν να υπάρχει καλύτερη αστυνόμευση στην περιοχή, μιας και το νοσηλευτικό ίδρυμα είναι απομονωμένο.