Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Με προβολή ισχύος και πολεμικής ετοιμότητας απάντησε ο Στρατός Ξηράς στις τουρκικές προκλήσεις!

Οι Ένοπλες Δυνάμεις μπορεί να εντυπωσίασαν με την επιβλητική παρουσία τους στις εορταστικές εκδηλώσεις της Δευτέρας για την επέτειο ...



Οι Ένοπλες Δυνάμεις μπορεί να εντυπωσίασαν με την επιβλητική παρουσία τους στις εορταστικές εκδηλώσεις της Δευτέρας για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, ωστόσο η σκληρή εκπαίδευση και η διαρκής επαγρύπνηση είναι χαρακτηριστικό τους στοιχείο και φάνηκε για ακόμα μια φορά.




Δυνάμεις του Στρατού Ξηράς και ειδικότερα σχηματισμοί της Ανωτάτης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων ή αλλιώς ΑΣΔΕΝ εκτέλεσαν με μεγάλη επιτυχία στρατιωτικές ασκήσεις για την ενίσχυση και διατήρηση υψηλού βαθμού ετοιμότητας απέναντι σε απειλές, σε μια περίοδο που οι προκλήσεις της Άγκυρας εντείνονται διαρκώς.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση Τύπου του ΓΕΣ:

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του Μαρτίου 2019, στο πλαίσιο της επιχειρησιακής εκπαίδευσης, οι Σχηματισμοί της Ανωτάτης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ «ΑΙΓΕΑΣ»), διεξήγαγαν αριθμό Τακτικών Ασκήσεων και δράσεων αποτροπής, εκτέλεσαν βολές με τα οπλικά τους συστήματα και ενεργοποίησαν τα Τμήματα Χρονικών Ετοιμοτήτων.

Δείτε φωτογραφίες: