Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Άγριο ξύλο στο Βόλο: Επιτέθηκαν σε γνωστό συγγραφέα στα φανάρια...

Λίγο μετά τις 19:00 ο γνωστός συγγραφέας Νικόλας Σμυρνάκης έπεσε θύμα επίθεσης οδηγού, ο οποίος ένιωσε θιγμένος στο σήμα που του έκανε ο...


Λίγο μετά τις 19:00 ο γνωστός συγγραφέας Νικόλας Σμυρνάκης έπεσε θύμα επίθεσης οδηγού, ο οποίος ένιωσε θιγμένος στο σήμα που του έκανε ο συγγραφέας να σταματήσει στη συμβολή των οδών Oγλ με Κονταράτου, προκειμένου να διασχίσει με την οικογένειά του τον πεζόδρομο.

Όπως αναφέρει το taxysdromos.gr, ο οδηγός αντέδρασε έντονα και βγήκε από το αυτοκίνητο. Ακολούθησε ένταση. Οι δύο άνδρες ήρθαν στα χέρια μπροστά στα έντρομα μάτια των παιδιών του συγγραφέα, αλλά και της μητέρας του, που ήταν εμφανώς αναστατωμένη.




Διερχόμενοι πολίτες, υπάλληλοι καταστημάτων αλλά και καταστηματάρχες τοπικών επιχειρήσεων, έσπευσαν να χωρίσουν τους δύο άνδρες. Στο σημείο κλήθηκε περιπολικό του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου το οποίο όμως έφθασε, όταν πλέον το επεισόδιο είχε τελειώσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες δεν θέλησαν να δώσουν συνέχεια και δεν προέβησαν σε καταγγελία στην Αστυνομία. Ο οδηγός αποχώρησε, ενώ ο συγγραφέας ακολούθησε το πρόγραμμά του, αφού παραβρέθηκε κανονικά στην παρουσίαση του βιβλίου του. Μάλιστα απευθυνόμενος στο ακροατήριο της εκδήλωσης λίγο αργότερα, έκανε αναφορά στο επεισόδιο χαρακτηρίζοντάς το ένα ατυχές περιστατικό, το οποίο, σύμφωνα με τον ίδιο, το άφησε πίσω. Επισημαίνεται ότι ο κ. Σμυρνάκης βρίσκεται στον Βόλο για τριήμερο με την οικογένειά του, με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του.

Ο Νικόλας Σμυρνάκης είναι συγγραφέας, success coach, δημιουργός της φιλοσοφίας του Ανθρώπου στο ΝηΣί (IslandofMan Success Philosophy). Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) και είναι κάτοχος τίτλου MBA (International MBA - ΑΣΟΕΕ). Για σειρά ετών δίδασκε το μάθημα Στρατηγική και Καινοτομία σε ιδιωτικό κολέγιο. Έργα του κυκλοφορούν ελεύθερα στο Διαδίκτυο. Έχει διακριθεί σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς και έχει λάβει δύο βραβεία Διαδικτύου (e-awards). Υπήρξε ομιλητής στο TEDx και με τα σεμινάριά του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό έχει διδάξει τις αρχές της επιτυχίας σε χιλιάδες ανθρώπους. Τον εμπιστεύονται μεγάλοι ιδιωτικοί και δημόσιοι οργανισμοί.