Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Παίζουν θέατρο .... Γιατί ο Κοτζιάς «καρφώνει» τώρα τον Τσίπρα για τη Θράκη;

Ξύπνησε ξαφνικά ο Κοτζιάς και τον έπιασε ο πόνος για την Τουρκική επιρροή που ασκείται στην Ελληνική Θράκη μέσω του Τουρκικού Προξενείου, ...


Ξύπνησε ξαφνικά ο Κοτζιάς και τον έπιασε ο πόνος για την Τουρκική επιρροή που ασκείται στην Ελληνική Θράκη μέσω του Τουρκικού Προξενείου, που στην ουσία ασκεί …»Συν διοίκηση» στους Έλληνες Μουσουλμάνους της Θράκης!




Τώρα θυμήθηκε ο Κοτζιάς τους Πομάκους και τους Ρομά της Θράκης ..Χρόνια φωνάζουν οι Δάσκαλοι για τα Τουρκικά πουν μπήκαν ακόμη και στα Νηπειαγωγία και ο Κοτζιάς σαν ΥΠΕΞ χαζογέλαγε !

Να ενημερώσουμε οτι για τη Θράκη υπάρχει Ειδική διεύθυνση στο ΥΠΕΞ που ασχολείται με τα θέματα της Μουσουλμανικής Μειονότητας

Την Πέμπτη παραιτήθηκαν τρία μέλη του «Πράττω» που κατείχαν κυβερνητικές θέσεις και με κείμενό τους άφησαν αιχμές κατά της κυβέρνησης για αποφάσεις και πολιτικές που σχετίζονται με τη μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη.

«Θα υπερασπιστούμε το δικαίωμα των Πομάκων να μην υποχρεώνονται να μαθαίνουν μια ξένη για αυτούς γλώσσα, τα τούρκικα.

Θα αντιπαλέψουμε κάθε προσπάθεια να παραδοθούν οι Έλληνες μουσουλμάνοι στα χέρια τρίτων». Σε άλλο δε σημείο κάνει λόγο για «υπόγεια πολεμική που δεχόμαστε» η οποία «είναι αδικαιολόγητη και συχνά πολιτικά λανθασμένη» προσθέτοντας πως «τους συμμάχους και συνεργαζόμενους πρέπει κανείς να τους σέβεται και να μην αντιμετωπίζει το φιλικά διαφορετικό ως εχθρικό».

Η ηχηρή αυτή διαφοροποίηση δεν ήταν αναμενόμενη καθώς και ο Νίκος Κοτζιάς έχει απομακρυνθεί πλέον από το κυβερνών κόμμα και ασκεί κριτική αρκετές φορές …Αλλά στηρίζει με τα μπούνια την Κυβέρνηση και δεν απέσυρε τους Βουλευτές απο την Κυβερνητική πλειοψηφία»!!!

Ο Κοτζιάς περίμενε μετά την απομάκρυνση του Πάνου Καμμένου να επιστρέψει στο ΥΠΕΞ και το φέρει βαρέως που δεν ανέλαβε ξανά το Υπουργείο …

Αφού όσα δεν έγιναν εκεί εκκρεμούν ,αναμένεται για βγουν στο αέρα τις επόμενες εβδομάδες ...Ο Καμμένος το έχει ήδη προαναγγείλει !

Επίσης ο Κοτζιάς φαίνεται να τρόμαξε από την πρόταση του Τσίπρα να κατέβει στις Ευρωεκλογές ή στις Εθνικές Εκλογές γιατί γνωρίζει οτι το Πράττω δεν θα βρεί ούτε τις ψήφους των Υποψηφίων !

Που να κατέβεις με σταυρό όταν ξέρεις ότι θα πάρεις μαύρο και μάλιστα δαγκωτό!!! …Τα γέλια στις Πρέσπες θα σου βγουν ξινά μπάρμπα …https://veteranos.gr