Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ… Ο Μπουτάρης ανέλαβε πρόεδρος του Μουσείου Ολοκαυτώματος

Με Βασιλικό Διάταγμα που υπέγραψε πρίν λίγες ημέρες ο 59χρονος Βασιλιάς του Βελγίου Φίλιππος, συνεστήθη το Ίδρυμα που θα «τρέξει» το νέο...


Με Βασιλικό Διάταγμα που υπέγραψε πρίν λίγες ημέρες ο 59χρονος Βασιλιάς του Βελγίου Φίλιππος, συνεστήθη το Ίδρυμα που θα «τρέξει» το νέο Μουσείο του Εβραϊκού Ολοκαυτώματος στην Θεσσαλονίκη.

Πρώτος πρόεδρος του Ιδρύματος του Μουσείου Ολοκαυτώματος ορίστηκε ο απερχόμενος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, επειδή πίστεψε πρώτος στην δημιουργία του και ανέλαβε να τρέξει το προηγούμενο διάστημα όλες τις διαδικασίες για την ανέγερσή του.




Θα τον διαδεχτεί ο νυν πρόεδρος της «Ισραηλιτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης» και πρόεδρος του «Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου», Δαβίδ Σαλτιέλ.

Όπως διευκρίνησε την περασμένη Δευτέρα ο κρασοφιάχτης Μπουτάρης, το Νέο Ίδρυμα «θα έχει έδρα τις Βρυξέλλες γιατί με αυτό τον τρόπο αποκτά διεθνή οντότητα. Έτσι και αλλιώς, η γενική συνέλευση θα έχει διεθνείς προσωπικότητες».

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΑΛΙΒΙΖΑΤΟ!..

Η υπογραφή του βασιλικού διατάγματος από τον Βασιλιά του Βελγίου ανοίγει το δρόμο για την έκδοση οικοδομικής άδειας για την ανέγερση του Μουσείου του Ολοκαυτώματος στη δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης. Το ακόμα πιο αξιοσημείωτο είναι άλλο:

Το καταστατικό του Ιδρύματος που θα «τρέξει» το Νέο Μουσείο του Εβραϊκού Ολοκαυτώματος ανέλαβε να συντάξει ο ομότιμος καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Νίκος Αλιβιζάτος, ο άνθρωπος που πρωτοστάτησε το 2000 στην αφαίρεση του θρησκεύματος από τις ταυτότητες των Ελλήνων!..

Αν μη τι άλλο, οι Εβραίοι ξέρουν να επιβραβεύουν πλουσιοπάροχα τους ανθρώπους τους. Δείτε για παράδειγμα την μετεωρική άνοδο που είχε τα τελευταία 3 χρόνια στην πολιτική σκηνή ο άλλοτε πατριώτης Άδωνις Γεωργιάδης…