Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δήμητρα Ματσούκα: «Ναι ρουφούσα κοκαΐνη» - Οι καταθέσεις για το «κοκάδικο» του Κολωνακίου

Στα «κεράσματα» κοκαΐνης στη γνωστή ηθοποιό Δήμητρα Ματσούκα αναφέρθηκε στη συμπληρωματική απολογία του ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κ...


Στα «κεράσματα» κοκαΐνης στη γνωστή ηθοποιό Δήμητρα Ματσούκα αναφέρθηκε στη συμπληρωματική απολογία του ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων ο 53χρονος φερόμενος ως «εγκέφαλος» του κυκλώματος που διακινούσε ναρκωτικά με έδρα το εστιατόριο Li Li Shu στο Κολωνάκι, Σταύρος Περουκίδης.

Την ίδια ώρα και η ίδια η μελαχρινή καλλονή ομολόγησε μέσω του συνηγόρου της ότι είναι περιστασιακή χρήστρια κοκαΐνης.




Την ήπιαμε μαζί

Το όνομα της ηθοποιού περιλαμβάνεται στη μακρά λίστα των διασήμων κατηγορουμένων για την υπόθεση. Η ίδια δεν παρέστη αυτοπροσώπως στο δικαστήριο για να απολογηθεί.

Ο συνήγορός της αναφέρθηκε στις ηχογραφημένες συνομιλίες που την «καίνε» και εξήγησε στο δικαστήριο ότι οι επίμαχοι διάλογοι αφορούν ξεκάθαρα ιδία χρήση. Επισήμανε ότι η εντολέας του είναι περιστασιακή χρήστρια και δεν έχει την παραμικρή σχέση με το κύκλωμα όπως αναφέρει η Espresso

Άλλωστε, η Δήμητρα Ματσούκα ενεπλάκη στην υπόθεση εξαιτίας των συνομιλιών της με τον 53χρονο που καταγράφηκαν από τον «κοριό» της ΕΛ.ΑΣ. Οι συνομιλίες αφορούσαν την αγορά κοκαΐνης, σύμφωνα με το κατηγορητήριο.

Σε μια από αυτές, μάλιστα, φέρεται ότι τηλεφωνεί στον Σταύρο Περουκίδη για να προμηθευτεί ναρκωτικά και για φιλικό της πρόσωπο. Στη συμπληρωματική απολογία του χθες ο 53χρονος κατηγορούμενος ρωτήθηκε από την έδρα για τις δύο επίμαχες συνομιλίες με τη γνωστή πρωταγωνίστρια. Ο ίδιος υποστήριξε ότι επρόκειτο για «κεράσματα»! Αναφερόμενος σε συγκεκριμένο διάλογο που οδήγησε σε ραντεβού με την ηθοποιό, είπε χαρακτηριστικά: «Με πήρε τηλέφωνο. Ήταν για κέρασμα. Κατέβηκα κάτω από το σπίτι μου και την ήπιαμε μαζί».

Τα αρνήθηκε όλα η Χριστίνα Παππά

«Έχω φτύσει αίμα να μεγαλώσω το παιδί μου. Ποτέ δεν θα έβαζα σε κίνδυνο τη ζωή του, την πορεία του και την καριέρα του», ανέφερε η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας Χριστίνα Παππά και υποστήριξε πως δεν έχει καμία σχέση με τις κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών.

Η ηθοποιός, μέτοχος μαζί με τον γιο της στο γνωστό εστιατόριο του Κολωνακίου, αναφέρθηκε στο συνιδιοκτήτη του μαγαζιού με καταγωγή από τον Καζακστάν, κάνοντας λόγο για ένα καλόκαρδο και ευαίσθητο άνθρωπο.

«Μέχρι τη στιγμή που έγινε αυτό, ζούσα ένα όνειρο. Μου κάνει τρομερή εντύπωση αυτό το πράγμα» υποστήριξε η κατηγορούμενη, προσθέτοντας ότι οι περισσότεροι κατηγορούμενοι της ήταν «κοινωνικά γνωστοί», αφού δεν τους ήξερε ούτε τους έκανε παρέα.

Επίσης, ανέφερε ότι δεν πλησίασε ποτέ κανείς την ίδια ή το γιο της, που επίσης είναι κατηγορούμενος,για να την ενημερώσει για όσα συνέβαιναν.

«Ήμουν υποψιασμένη για τις παρέες του γιου μου μόνο, όχι για τα επαγγελματικά» είπε και επανέλαβε πως ο συνιδιοκτήτης του εστιατορίου «ήταν φιλικός και καλόκαρδος. Εξακολουθώ να θεωρώ απίστευτο αυτό το πράγμα».