Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αυτός είναι ο νεκρός της συμπλοκής στον Κορυδαλλό: Του έκοψαν την καρωτίδα....

Ο Η.Φ. είναι ο άνθρωπος που έπεσε νεκρός κατά την συμπλοκή κρατουμένων στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού. Πληροφορίες αναφέρουν ό...


Ο Η.Φ. είναι ο άνθρωπος που έπεσε νεκρός κατά την συμπλοκή κρατουμένων στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεκρός της αιματηρής συμπλοκής Η.Φ. ήταν κρατούμενος για εμπρησμό σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ, για ληστείες και για κλοπές.




Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο νεαρός κρατούμενος ήταν άνθρωπος της νύχτας όταν ήταν εκτός φυλακής.

Στην συμπλοκή, η οποία διήρκεσε πέντε λεπτά, συμμετείχε μεγάλος αριθμός κρατουμένων του Ψυχιατρείου ωστόσο σύμφωνα με πηγές των φυλακών η κατάσταση εξακολουθούσε να είναι έκρυθμη για τουλάχιστον μία ώρα μετά στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ως μια «φοβερή και άγριας έντασης» συμπλοκή χαρακτήρισε τη μάχη ανάμεσα σε κρατούμενους στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού με τον έναν νεκρό και τους οκτώ τραυματίες ο πρόεδρος της ομοσπονδίας σωφρονιστικών υπαλλήλων, Σπύρος Καρακίτσιος, μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6.

Σύμφωνα με πληροφορίες η συμπλοκή έγινε μεταξύ Αλβανών, Ελλήνων, Γεωργιανών και Αρμένιων κρατουμένων.

Ο πρόεδρος των σωφρονιστικών υπαλλήλων επισήμανε ότι «είχαμε προειδοποίησει ότι μια αποσυμφόρηση μέσω του νόμου Παρασκευόπουλου δεν θα προσφέρει τίποτα».

Τόνισε, δε, ότι «μέχρι πριν από δύο χρόνια έγινε μια τεράστια προσπάθεια για να φτιαχτεί η φυλακή αλλά είδαμε μια στροφή στην πολιτική ηγεσία όσον αφορά τη φυλακή που έχει τέτοια αποτελέσματα σαν τα χθεσινά».

Μάλιστα περιέγραψε και τον τρόπο που έγινε η δολοφονία