Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΝΩ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΚΗΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΔΕΚΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΝΕ… Όλο τον μισθό του σε φιλανθρωπίες δίνει ο «ρατσιστής» Ντόναλντ Τράμπ!

Ως γνωστόν, το 90% των Ελλήνων δημοσιογράφων (με πρωτοστάτες αυτούς της «Καθημερινής», που πρόσκεινται στο Δημοκρατικό Κόμμα) βρίζουν κα...


Ως γνωστόν, το 90% των Ελλήνων δημοσιογράφων (με πρωτοστάτες αυτούς της «Καθημερινής», που πρόσκεινται στο Δημοκρατικό Κόμμα) βρίζουν καθημερινώς τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τράμπ, ως φασίστα, ρατσιστή, οπαδό της Λευκής Ανωτερότητας, φοροκλέφτη,μισογύνη, εκμαυλιστή γυναικών κι ένα σωρό άλλα υπαρκτά ή ανύπαρκτα κουσούρια.




Ακόμη και τα υμνητικά λόγια για την Ελλάδα και τους Έλληνες που ξεστόμισε ο Τράμπ το απογευματάκι της περασμένης Δευτέρας (ώρα Ουάσιγκτων) στον Λευκό Οίκο, κατά την διάρκεια της εφετεινής Δεξιώσεως για την 25η Μαρτίου, τα λογόκριναν οι μπολσεβίκοι δημοσιογράφοι, για να μην αισθανθούν Εθνική Υπερηφάνεια οι Έλληνες!.. Ούτε κάν το βασικότερο δεν είπαν τα εγχώρια ΜΜΕ: Ότι, σύμφωνα με τον Πλανητάρχη Τράμπ, οι Πατέρες του Αμερικανικού Έθνους έχτισαν το Θαύμα που ονομάζεται «Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής» πάνω στις Ιδέες και την Φιλοσοφία των Αρχαίων Ελλήνων!..

ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ: Λίγες ώρες μετά την εφετεινή Δεξίωση για την 25η Μαρτίου στον Λευκό Οίκο, τα μεσάνυχτα της περασμένης Δευτέρας (ώρα Ελλάδος), ο Τράμπ ανήρτησε στο Twitter ένα αποκαλυπτικό tweet, με το οποίο πληροφορούσε τα 60 (εξήντα) εκατομμύρια των ακολούθων του ότι χαρίζει σε φιλανθρωπικά ιδρύματα ΟΛΟΚΛΗΡΟ τον μισθό του ως Πρόεδρος των ΗΠΑ (γύρω στις 400.000 δολάρια τον χρόνο), δηλαδή δουλεύει τζάμπα!..

300.000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΣΕΠΩΝΕΙ Ο ΠΑΚΗΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΕΣ!..

Την ίδια ώρα, στο χρεοκοπημένο Ρωμέικο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκο-Πάκης Παυλόπουλος τσεπώνει γύρω στις 300.000 ευρώ τον χρόνο (από όλες τις Προεδρικές χορηγίες του) για να βγάζει δεκάρικους λόγους, να κατακεραυνώνει τους Έλληνες Πατριώτες, να χτυπάει τον υποτιθέμενο «Ρατσισμό» και να λέει καλά λόγια για τους εισβολείς λαθροπρόσφυγες, εν ονόματι του… Ανθρωπισμού!. Και φυσικά, όλα τα λεφτά της Προεδρικής Χορηγίας του, ο ευαίσθητος «ανθρωπιστής» Πάκης τα βάζει στην τσέπη του και δεν δίνει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ για φιλανθρωπικούς σκοπούς, ενώ εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες κυριολεκτικά πεινάνε!..

ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, μεταφράζουμε τι γράφει ο αμισθί εργαζόμενος Πλανητάρχης στο tweet που ανέβασε τα μεσάνυχτα της περασμένης Δευτέρας 18/3/2019…

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ: «Αν και ο Τύπος δεν αρέσκεται να γράφει γι’ αυτό, αλλά ούτε και το έχω ανάγκη, δώρισα τον ετήσιο Προεδρικό μισθό μου των 400.000 δολαρίων σε διάφορες δράσεις κατά την διάρκεια του έτους. Ειδικά αυτή η επιταγή πάει στην Οικιακή Ασφάλεια. Αν δεν το έκανα, θα υφιστάμην τα πάνδεινα από τα διαρκώς ψευδόμενα Μέσα Μαζικής Ενημερώσεως»!...