Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σατανικό ζευγάρι βασάνισε την οικιακή βοηθό λόγω εμμονής και την έψησε στο μπάρμπεκιου

«Πιο περίεργος και από μυθιστόρημα», χαρακτηρίστηκε ο φόνος της Sophie Lionnet στο Λονδίνο από το δικαστή.Η 21χρονη οικιακή βοηθός δολοφονή...


«Πιο περίεργος και από μυθιστόρημα», χαρακτηρίστηκε ο φόνος της Sophie Lionnet στο Λονδίνο από το δικαστή.Η 21χρονη οικιακή βοηθός δολοφονήθηκε πριν από δύο χρόνια, ενώ το πτώμα της κάηκε ολοσχερώς από την Sabrina Kouider και τον Ouissem Medouni στον κήπο του σπιτιού τους, με αποτέλεσμα να καταδικαστούν σε ισόβια κάθειρξη.




Το κίνητρό τους ωστόσο ήταν τουλάχιστον… περίεργο: το ζευγάρι σκότωσε τη νεαρή εξαιτίας μιας εμμονής της Sabrina με τον πρώην σύντροφό της Mark Walton, γνωστός από τη συμμετοχή του στο συγκρότημα Boyzone.

Η Kouider πίστευε πως η οικιακή βοηθός τους είχε παράνομη σχέση με τον Walton και πίεζε το κορίτσι με τη βοήθεια του συντρόφου της, να το παραδεχθεί. Το «αρρωστημένο» ζευγάρι κατέγραφε μάλιστα επί ώρες τη νεαρή νταντά να δέχεται φοβισμένη αμέτρητες και σκληρές κατηγορίες πως είναι κατάσκοπος ή παιδόφιλος.




Το ζευγάρι είχε αφήσει τη Sophie χωρίς φαγητό, ενώ την απειλούσε με βιασμό, φυλακή και ξυλοδαρμό, λίγο πριν λυγίσει και τους αφήσει να γυρίσουν μια «κασέτα εξομολόγησης», λίγες βδομάδες πριν από την άγρια δολοφονία της το 2017.

Στο επίμαχο βίντεο, η νεαρή νταντά παραδέχεται πως είχε έρθει σε ερωτική επαφή με τον Walton, παρά το γεγονός πως οι δύο τους δεν είχαν συναντηθεί ποτέ και όλα ήταν στη φαντασία της Kouider, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της Mirror.