Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΟΥΚ Αποστολάκης: Όποιος φωνάξει το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ θα υποστεί κυρώσεις!

Σε πλήρη εφαρμογή θέτουν την κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών, πράγμα που επιβεβαιώνεταια πό τον ίδιο τον υπουργό Έθνικής Άμυνας, Ευάγγελο Α...


Σε πλήρη εφαρμογή θέτουν την κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών, πράγμα που επιβεβαιώνεταια πό τον ίδιο τον υπουργό Έθνικής Άμυνας, Ευάγγελο Αποστολάκη. Το ΚΚΕ, με έγγραφο που κατέθεσε στη Βουλή ζήτησε την απαγόρευση συνθημάτων για την Μακεδονία.




Σε σχετική απάντηση, ο ΥΕΘΑ, τόνισε πως τα συνθήματα αυτά, «Μακεδονία Ξακουστή» συγκεκριμένα, δεν ακούγονται σύμφωνα με στοιχεία του ίδιου, και όποιος τα φωνάζει θα υποστεί κυρώσεις.

Με λίγα λόγια, απαγορεύουν και επίσημα το «Μακεδονία Ξακουστή», χτυπώντας εκ νέου τον Ελληνισμό, την Ευλευθερία του Λόγου και την Δημοκρατία. Ένας άνθρωπος που για χρόνια υπηρετούσε τον ελληνικό στρατό θα έπρεπε να πρεσβεύει άλλες αξίες.

Δεν υπήρξαν συνθήματα κατά της συμφωνίας των Πρεσπών στις Ένοπλες Δυνάμεις, υποστηρίζει σε γραπτή απάντησή του στη Βουλή ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση βουλευτών του ΚΚΕ.

Παράλληλα υπενθυμίζει ότι όποιος φωνάξει συνθήματα θα υποστεί και τις ανάλογες κυρώσεις.