Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέα καταγγελία για αρπαγή ανηλίκου στο Ρετζίκι Θεσσαλονίκης!

Αναστάτωση επικράτησε το μεσημέρι της Παρασκευής (22/3) στην περιοχή των Πεύκων στη Θεσσαλονίκη, μετά από κλήση στο κέντρο της Άμεσης Δράση...


Αναστάτωση επικράτησε το μεσημέρι της Παρασκευής (22/3) στην περιοχή των Πεύκων στη Θεσσαλονίκη, μετά από κλήση στο κέντρο της Άμεσης Δράσης για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου. Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό που καταγράφεται μέσα σε λίγες ώρες μετά την προσπάθεια να αρπάξουν βρέφος από την αγκαλιά της μητέρας του που είναι ανιψιά του υποψήφιου δημάρχου Θεσσαλονίκης Ν. Ταχιάου.




Σύμφωνα με το τηλεφώνημα που δέχθηκε το 100, τουλάχιστον μία γυναίκα, πλησίασε ένα ανήλικο κορίτσι στη Λεωφόρο Παπανικολάου.




Σύμφωνα με την καταγγελία, η γυναίκα επιχείρησε να πείσει το κορίτσι να επιβιβαστεί στο όχημά της, με το πρόσχημα ότι η μητέρα του νοσηλεύεται σε νοσοκομείο εκτάκτως και δεν μπορεί να το παραλάβει από το σχολείο.

Η ανήλικη μαθήτρια σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, υποψιάστηκε την απάτη, κατάφερε να ξεφύγει και τρέχοντας έφτασε στο σπίτι της, ενημερώνοντας τους οικείους της.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες από τις αρχές για να διαπιστώσουν εάν ευσταθεί η καταγγελία αλλά και τι ακριβώς συνέβη.

ethnos.gr