Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ραγδαίες εξελίξεις μετά την αθώωση Τραμπ: Παίρνει τα «κεφάλια» Δημοκρατικών & κόβει την βοήθεια σε σοσιαλιστικές χώρες!

Ργδαίες εξελίξεις για ΗΠΑ αλλά και για Ελλάδα συνιστά η τροχιά ξεκαθαρίσματος πολιτικών λογαριασμών στην οποία εισήλθε η Ουάσιγκτον, κα...


Ργδαίες εξελίξεις για ΗΠΑ αλλά και για Ελλάδα συνιστά η τροχιά ξεκαθαρίσματος πολιτικών λογαριασμών στην οποία εισήλθε η Ουάσιγκτον, καθώς ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, μετά την πανηγυρική αθώωση του από μια τεράστια πλεκτάνη έστειλε ήδη, αμέσως μετά τη δημοσίευση του πορίσματος του Ρόμπερτ Μιούλερ, μηνύματα προς πολλούς αποδέκτες με προειδοποιήσεις και… «υποσχέσεις».

Πλέον ο πρόεδρος των ΗΠΑ, ανενόχλητος, έχει απασφαλίσει σε όλους τους τομείς, και φέρεται αποφασισμένος και να πάρει εκδίκηση από τους Δημοκρατικούς, και να προωθήσει με ταχύτητα τις πολιτικές του εντός και εκτός χώρας, κάτι που γρήγορα θα φανεί και στην Ελλάδα.




Δεν είναι τυχαίο πως στην ιστορική συνάντηση του με τον πρόεδρο της Βραζιλίας, Ζ.Μπολσονάρου, το σύνθημα που κυριάρχησε ήταν "τέλος ο σοσιαλισμός".

Πλέον ο Ν.Τραμπ εξαπολύωντας "κεραυνούς" ζητά τα "κεφάλια" των Peter Strzok, John Brennan, Andrew McCabe, Bruce Ohr ,Jim Comey, Glenn Simpson, Hillary Clinton, Μ.Ομπάμα. Για τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ θέτει θέμα υπέρβασης των ορίων παρακολούθησης. Το "ρεύμα" που έχει πλέον ο πρόεδρος των ΗΠΑ φαίνεται ακι στο βίντεο όπου μιλά για τις "ελίτ".

Δηλώσεις Ν.Τραμπ

"Είναι ντροπή για την χώρα μας αυτό που έγινε. Εστησαν μια παράνομη πλεκτάνη.

Νικήσαμε τους διεφθαρμένους και κρατήσαμε την υπόσχεση μας στον αμερικανικό λαό. Αυτό πλέον τους έχει τρελάνει.

Πλέον θα ξεκινήσουν οι πραγματικές έρευνες εναντίον τους.

Κανένας άλλος πρόεδρος δεν πρέπει να ερευνηθεί για ένα «ψευδές αφήγημα»

Θα εξεταστούν σίγουρα αυτοί άνθρωποι, τους παρακολουθώ καιρό»

Η έρευνα Μούλερ είχε δύο σκέλη. Το πρώτο αφορούσε κατά πόσον η ομάδα, που ανέλαβε την προεκλογική του καμπάνια συνωμότησε ή συντόνισε τη δράση της με οποιονδήποτε τρόπο με τους Ρώσους. To δεύτερο σκέλος αφορούσε κατά πόσον υπήρξε παρακώλυση της Δικαιοσύνης.

Εμφανώς μουδιασμένα τα συστημικά μέσα ενημέρωσης στην απανταχού… γερμανική Ευρώπη μετέφεραν τα πικρά μαντάτα για την οριστική απαλλαγή του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, που οδηγεί όχι μόνο στην απρόσκοπτη εξάντληση της θητείας του, αλλά είναι βέβαιο πως θα επανεκλεγεί.

Ο Ν.Τραμπ με το αδιαπραγμάτευτο στιλ και την ξεκάθαρη πατριωτική ατζέντα του «Make America great again» αποδείχθηκε πολύ σκληρός για να πεθάνει και πολύ δύσκολος αντίπαλος για τις δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης που επιχείρησαν να τον εξοντώσουν.

Τεράστια μιντιακά συγκροτήματα, τράπεζες, επιχειρηματικά λόμπι, σύσσωμο το στερέωμα του αμερικανικού Δημοκρατικού Κόμματος, Ρεπουμπλικάνοι «αντιφρονούντες», αστέρες του Χόλιγουντ και πίσω απ’ όλους βέβαια η κυρία του Βερολίνου ένωσαν δυνάμεις και συνωμότησαν για να τον καταστρέψουν.