Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Της ζήτησε πληροφορίες για να πάει στον προορισμό του και όταν άρχισε να του μιλάει, εκείνος αυτοϊκανοποιούνταν

Αξέχαστο θα μείνει σε μια νεαρή γυναίκα το περιστατικό που βίωσε γύρω στις 9 το βράδυ της Τετάρτης στη λεωφόρο Ικάρου στο Ηράκλειο, όταν...


Αξέχαστο θα μείνει σε μια νεαρή γυναίκα το περιστατικό που βίωσε γύρω στις 9 το βράδυ της Τετάρτης στη λεωφόρο Ικάρου στο Ηράκλειο, όταν ο οδηγός ενός σταθμευμένου οχήματος της ζήτησε οδηγίες για να πάει στην Πυροσβεστική, αλλά τη στιγμή που του μιλούσε άρχισε να... αυτοϊκανοποιείται!




Η κοπέλα δεν υποψιάστηκε κάτι, όταν ο άγνωστος άνδρας ο οποίος καθόταν στο τιμόνι του κόκκινου αυτοκινήτου της ζήτησε ευγενικά να τον κατευθύνει πώς να πάει στον προορισμό του, καθώς -όπως της είπε- δεν ήταν ντόπιος. Εκείνη άρχισε να του εξηγεί, αλλά αντιλήφθηκε με τρόμο ότι ενώ μιλούσε, ο άντρας είχε κατεβάσει το παντελόνι και το εσώρουχό του και χαϊδευόταν επιδεικτικά!

Σοκαρισμένη η νεαρή γυναίκα, το έβαλε στα πόδια με το φόβο ότι ο άγνωστος θα έβγαινε από το όχημα για να της επιτεθεί, καθώς εκείνη την ώρα δεν περνούσε κόσμος από το συγκεκριμένο σημείο που βρίσκεται στο ύψος των ΚΤΕΛ Ηρακλείου. Ο σάτυρος, όμως, δεν την ακολούθησε και πήγε στο αστυνομικό τμήμα τμήμα της περιοχής όπου κατήγγειλε το περιστατικό. Η έρευνα για τον εντοπισμό το αγνώστου βρίσκεται σε εξέλιξη και οι αστυνομικοί αναζητούν πλάνα από κάμερες που υπάρχουν στην ευρύτερη περιοχή.