Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Ξέφυγε» ο Ερντογάν – Κατηγορεί τους κεμαλικούς ότι συντάσσονται με τους Ελληνοκύπριους

Σε μεγάλη ταραχή πρέπει να βρίσκεται ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μετά την ανακάλυψη του φυσικού αερίου στον «Γλαύκο». Η μεγάλη ταραχή προ...


Σε μεγάλη ταραχή πρέπει να βρίσκεται ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μετά την ανακάλυψη του φυσικού αερίου στον «Γλαύκο».

Η μεγάλη ταραχή προκαλεί και μεγαλύτερη σύγχυση και αρχίζει και λέει ό,τι κουταμάρα του κατέβει. Δεν εκπλήσσεται κανείς, το κάνει όποτε «μπλοκάρει».




Σε νέο του «ξέσπασμα» χαρακτήρισε «εχθρούς της Τουρκίας» τους Ελληνοκύπριους (των οποίων η Τουρκία κατέχει το μισό νησί, τους σκότωσε και τους βίασε τις γυναίκες) κατηγορώντας συνάμα την τουρκική αξιωματική αντιπολίτευση ότι συμπορεύεται μαζί τους.

«Φοβάται. Και αν βρουν, λέει. Αν βρούμε, εμείς θα κερδίσουμε. Αλλά έφεραν το θέμα αυτό στην βουλή μιλώντας σαν τους Ελληνοκύπριους.

»Γίνανε πρωτοσέλιδα στις ελληνικές εφημερίδες.

»Όποιος δεν μπορεί να χωνέψει τις δραστηριότητές μας στην Μεσόγειο, αλείφει βούτυρο στο ψωμί των άλλων.

»Την ώρα που εμείς υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα της χώρας μας και των Τουρκοκυπρίων, είναι πολύ σημαντικό να μην αφήσουμε να περάσει έτσι μια τέτοια επίθεση.

»Αυτό δείχνει ότι η αντιπολίτευση περπατάει δίπλα δίπλα όχι μόνο με τους γκιουλενιστές, αλλά και με τους Ελληνοκύπριους.

»Την ώρα που εμείς τρέχουμε πίσω από εθνικές και εγχώριες λύσεις, αυτοί και μιλούν την ίδια γλώσσα με τους εχθρούς της Τουρκίας και επιτίθενται με τον ίδιο τρόπο», είπε χαρακτηριστικά.

«Είμαστε αποφασισμένοι, είπε ο Ταγίπ Ερντογάν, να αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το φυσικό πλούτο που δικαιούμαστε τόσο στην Μαύρη Θάλασσα, όσο και στο Αιγαίο, όπως επίσης και να προασπίσουμε τα συμφέροντα των Τουρκοκυπρίων».




Τι έχει πάθει

Πέρα ότι είναι απομονωμένος στην Ανατολική Μεσόγειο, «μειοψηφία του ενός» αποκάλεσε την Τουρκία ο Αμερικανός υφυπουργός Εξωτερικών Γουές Μίτσελ, τα έχει «πάρει» με βουλευτή της αντιπολίτευσης που αμφισβήτησε τις έρευνες υδρογονανθράκων της Άγκυρας.

Ο Τούρκος βουλευτής απόρησε γιατί το ισλαμικό καθεστώς κάνει γεωτρήσεις σε σημεία που δεν υπάρχουν κοιτάσματα.

Δηλαδή, αυτό που εμμέσως ρώτησε είναι γιατί κάνουν γεωτρήσεις για τα μάτια του κόσμου.

Ο Ερντογάν και η παρέα του «αντεπιτέθηκαν», κατηγορώντας τον συγκεκριμένο βουλευτή και σύσσωμη την αξιωματική αντιπολίτευση, ότι υπονομεύουν τις έρευνες υδρογονανθράκων του «χαλιφάτου» του.

Επίσης, κατηγόρησε την ίδια κεμαλική αντιπολίτευση ότι συντάσσεται με την ελληνοκυπριακή θέση και ότι τροφοδοτεί με απαξιωτικά πρωτοσέλιδα τον ελληνικό Τύπο.