Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για το έγκλημα στο Ελληνικό: Οι τελευταίες στιγμές του ζευγαριού

Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι του Ελληνικού από την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε το πρωί της Πέμπτης (21/3) σε μονοκατοικία ...


Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι του Ελληνικού από την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε το πρωί της Πέμπτης (21/3) σε μονοκατοικία επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης. Αντιπτέραρχος εν αποστρατεία πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγό του έξω από το σπίτι τους προτού βάλει τέλος στη ζωή του.

Οι γείτονες άκουσαν στην αρχή φωνές και στη συνέχεια τους κόπηκε η ανάσα όταν έπεσαν απανωτοί πυροβολισμοί.




Ο τσακωμός ξεκίνησε μέσα στο σπίτι που διέμενε το ζευγάρι. Ο ηλικιωμένος απόστρατος πυροβόλησε την 50χρονη σύζυγό του, η οποία έτρεξε και βγήκε από το σπίτι ζητώντας απελπισμένα βοήθεια. Λίγα λεπτά αργότερα κατέρρευσε στη μέση του δρόμου. Ο 87χρονος βγαίνοντας από το σπίτι, είδε την άτυχη γυναίκα πεσμένη στο δρόμο σε μία λίμνη αίματος. Τότε ήταν που συνειδητοποίησε τι είχε κάνει. Χωρίς δεύτερη σκέψη, έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοπυροβολήθηκε.

Σοκαρισμένοι οι συγγενείς του ζευγαριού
Οι συγγενείς του ζευγαριού έσπευσαν αμέσως στο νοσοκομείο όταν έμαθαν την τραγική είδηση.

Υπενθυμίζεται ότι ο 87χρονος έφτασε στο νοσοκομείο κλινικά νεκρός, ενώ η 60χρονη Βουλγάρα ήταν ακόμη εν ζωή, ωστόσο κατέληξε λίγο αργότερα.

Τον πίεσε να παντρευτούν και μετά έγινε βίαιη
Σύμφωνα με το STAR, ο απόστρατος πριν από δύο χρόνια έχασε τη γυναίκα του από ανίατη ασθένεια. Η Βουλγάρα τούς φρόντιζε μέχρι το τέλος και μετά έγινε η νέα σύζυγός του.

«Μου είπε ότι ήταν πολύ δυστυχισμένος, τον πίεζε να παντρευτούν και όταν παντρεύτηκαν αυτή έγινε πολύ βίαιη. Του φερόταν άσχημα τον έβριζε, απαιτούσε πράγματα», λέει οικογενειακή φίλη του Αντιπτέραρχου.