Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΙ ΠΙΝΕΙ ΡΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ...;;;; Μπαλάφας: «Με σταμάτησε μηχανάκι στο δρόμο και μου είπε ότι είμαστε ευεργέτες»

«Σας λέω γεγονότα δεν σας λέω ότι πανηγυρίζουμε»«Έμποροι, βιοτέχνες και επαγγελματίες μας θεωρούν ευεργέτες» δήλωσε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ ...


«Σας λέω γεγονότα δεν σας λέω ότι πανηγυρίζουμε»«Έμποροι, βιοτέχνες και επαγγελματίες μας θεωρούν ευεργέτες» δήλωσε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μπαλάφας. Μ…




«Σας λέω γεγονότα δεν σας λέω ότι πανηγυρίζουμε»

«Έμποροι, βιοτέχνες και επαγγελματίες μας θεωρούν ευεργέτες» δήλωσε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μπαλάφας. Με αφορμή τη μείωση των εισφορών που πληρώνουν οι εν λόγω επαγγελματίες -όπως είπε- τον σταμάτησε μηχανάκι στο δρόμο και του είπε ότι θεωρούν την κυβέρνηση ευεργέτες.

«Σάς λέω γεγονότα», πρόσθεσε, «δεν σας λέω ότι πανηγυρίζουμε, αλλά ο κόσμος του ΕΒΕ (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο) θεωρεί πολύ θετικό μέτρο τη μείωση των ασφαλίστρων σε αυτές τις συνθήκες».

Σε ό,τι αφορά την έξοδο στις αγορές, ο υφυπουργός σημείωσε ότι η κυβέρνηση δεν βιάζεται, λέγοντας «δε σκοτωνόμαστε δεν τρελαινόμαστε, δεν θέλουμε η έξοδος να είναι έξοδος μαϊμού». «Η μιζέρια δεν ταιριάζει στον ελληνικό λαό, καμία ωραιοποίηση, αλλά όχι και καταστροφολογία» πρόσθεσε.