Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέα Ζηλανδία: «Ξεσκονίζουν» το ταξίδι του μακελάρη στην Ελλάδα - Μέσω διαδικτύου αγόραζε όπλα

Έρευνες από τις Αρχές της χώρας μας για επαφές και συναντήσεις - Οι επισκέψεις του στην Ευρώπη και η 2χρονη προετοιμασία του διπλού χτυπ...


Έρευνες από τις Αρχές της χώρας μας για επαφές και συναντήσεις - Οι επισκέψεις του στην Ευρώπη και η 2χρονη προετοιμασία του διπλού χτυπήματος

Καθοριστικό ρόλο φαίνεται πως διαδραμάτισε το ταξίδι του 28χρονου Μπρέντον Τάραντ στην Ευρώπη με τους συγγενείς του να υποστηρίζουν πως επέστρεψε ένας άλλος άνθρωπος.




Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία ο 28χρονος δράστης πάτησε για πρώτη φορά το πόδι του στην Ελλάδα τον Μάρτιο του 2016. Από φωτογραφίες που έδωσαν στη δημοσιότητα οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες στις 17 Μαρτίου 2016 από το αεροδρόμιο, φαίνεται πως από εδώ ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη.

Στις 20 Μαρτίου 2017 ήρθε και πάλι στη χώρα μας με πτήση από Τουρκία και για τουλάχιστον 15 ημέρες παρέμεινε στο Ηράκλειο Κρήτης και στη Σαντορίνη.

Οι ελληνικές Αρχές σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο» έχουν ζητήσει τους αριθμούς κινητών τηλεφώνων που χρησιμοποιούσε εκείνη τη χρονική περίοδο ο μακελάρης, σε μια προσπάθεια εντοπισμού άλλων μετακινήσεων στην Ελλάδα.

Στο ίδιο πεδίο ερευνών θα εξεταστούν και στοιχεία από εταιρείες ενοικιάσεως οχημάτων που μπορεί ο ίδιος να χρησιμοποίησε για τις μετακινήσεις του. Παράλληλα, επιχειρούν να εντοπίσουν τυχόν επαφές, συναντήσεις του 28χρονου στη χώρα μας, συναλλαγές με πιστωτικές κάρτες ή ηλεκτρονικές, παραμονές του σε ξενοδοχεία και άλλες πόλεις που ενδεχομένως επισκέφθηκε.