Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έγκλημα στο Ελληνικό: Πειθαρχική δίωξη στον οδηγό ταξί από την Περιφέρεια Αττικής

Τον πειθαρχικό έλεγχο για τον οδηγό ταξί στο έγκλημα στο Ελληνικό ζήτησε και η Περιφέρεια Αττικής με σκοπό να επιβληθούν οι νόμιμες κυρώσει...


Τον πειθαρχικό έλεγχο για τον οδηγό ταξί στο έγκλημα στο Ελληνικό ζήτησε και η Περιφέρεια Αττικής με σκοπό να επιβληθούν οι νόμιμες κυρώσεις.

Η Περιφέρεια Αττικής εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κάνει γνωστό πως ζητήθηκαν τα στοιχεία και θα κινηθούν οι διαδικασίες και θα επιβληθούν οι νόμιμες κυρώσεις στον οδηγό ταξί.




Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: Μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος σχετικά με την ανθρώπινη τραγωδία στο Ελληνικό, και την περιγραφόμενη αντίδραση του οδηγού ταξί, στον οποίο απευθύνθηκε η άτυχη γυναίκα, η αρμόδια Γενική Διεύθυνση της Περιφέρειας Αττικής ζήτησε με έγγραφό της από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές τα στοιχεία ταυτότητας του εν λόγω οδηγού προκειμένου να κινηθούν οι πειθαρχικές διαδικασίες και να επιβληθούν οι νόμιμες κυρώσεις.

Έγκλημα στο Ελληνικό: Ο ταξιτζής… μετάνιωσε – «Πανικοβλήθηκα» λέει δακρυσμένος!
Ο οδηγός ταξί που αρνήθηκε -όπως δήλωσε ο ίδιος- να βοηθήσει την αιμόφυρτη γυναίκα που δευτερόλεπτα πριν είχε δεχθεί πυροβολισμούς από τον σύζυγό της στο Ελληνικό, ο οποίος αμέσως μετά αυτοκτόνησε, «σπάει» την σιωπή του.

Η οργή ξεχειλίζει τις τελευταίες ώρες για τον οδηγό του ταξί, με πολλούς να τον κατηγορούν πως επέλεξε να αφήσει αβοήθητη μια γυναίκα που είχε μόλις δεχθεί δολοφονική επίθεση, για να μην «λερωθεί» το όχημά του.

Σε όλο αυτό βέβαια «βοήθησαν» και οι δηλώσεις που έκανε ο ίδιος ο οδηγός ταξί, ο οποίος συγκεκριμένα δήλωνε: «Βγήκε έξω μια κυρία, αιμόφυρτη, τρέχοντας σε μένα. Τώρα, αιμόφυρτη, καταλαβαίνεις πως έγινε το αυτοκίνητο«.

Εκτός από την κοινωνική κατακραυγή, πάντως, ο επαγγελματίας οδηγός που ήταν και αυτόπτης μάρτυρας του εγκλήματος στο Ελληνικό έχει… κι άλλους μπελάδες, αφού ήδη δέχθηκε κριτική και από τον Σύνδεσμο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής, ο οποίος με ανακοίνωσή του καταδίκασε την συμπεριφορά του και τόνισε:

«Σαν διοίκηση, το ελάχιστο που εισηγούμαστε είναι η αφαίρεση της ειδικής του άδειας από το Υπουργείο Μεταφορών και η αποπομπή του από τον κλάδο μας«!

Πλέον, ωστόσο, έρχεται νέα παρέμβαση, αυτή τη φορά από τον ίδιο τον υπουργό Μεταφορών, Χρήστο Σπίρτζη για την υπόθεση στο Ελληνικό, αφού ζητά πειθαρχικό έλεγχο για την υπόθεση.