Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Χ Α Μ Ο Σ με Γιαννακόπουλο και αφοι Αγγελόπουλοι: Επεισόδιο στη σύσκεψη! Καταγγελίες για σπρωξίματα, απειλές και φτυσίματα!

newsitΞέφυγε η κατάσταση στη κρίσιμη συνάντηση για το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ, στο γραφείο του Γιώργου Βασιλειάδη. Επεισόδιο μεταξύ Γι...


newsitΞέφυγε η κατάσταση στη κρίσιμη συνάντηση για το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ, στο γραφείο του Γιώργου Βασιλειάδη. Επεισόδιο μεταξύ Γιαννακόπουλου κι Αγγελόπουλων.


Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποχώρησε έξω φρενών από τη σύσκεψη για το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ στο γραφείο του Υφυπουργού Αθλητισμού, η οποία δεν κράτησε παραπάνω από μία ώρα.




Ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» υποστήριξε ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος τον έσπρωξε κι ότι ο Γιώργος Σκινδήλιας τον απείλησε. «Δημητράκη θα σε τσακίσω», είπε στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ο Σκινδήλιας, όπως υποστηρίζει η «πράσινη» ΚΑΕ.

Το αφεντικό του «τριφυλλιού» καταγγέλλει, μάλιστα, πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος τον έσπρωχνε για να μείνει στη σύσκεψη. «Δεν είναι δυνατόν, είναι ντροπή! Όλα έγιναν μπροστά στον Υφυπουργό που δεν έκανε τίποτα», τόνισε.
Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός υποστηρίζει ότι ο Γιαννακόπουλος έφτυσε τον Σκινδήλια, κάτι που διαψεύδεται από το «τριφύλλι».

Περισσότερα σε λίγο…