Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΙΩΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! Οργή στα Γιαννιτσά για τις προληπτικές προσαγωγές: «Με πήγαν στο κρατητήριο με τον ανήλικο γιο μου» καταγγέλλει πολίτης! ΒΙΝΤΕΟ

Το πώς βρέθηκε από το δρόμο… στα κρατητήρια, για να μην ενοχληθεί ο Κουβέλης εξήγησε ένας εκ των προσαχθέντων στα Γιαννιτσά και αυτό γ...



Το πώς βρέθηκε από το δρόμο… στα κρατητήρια, για να μην ενοχληθεί ο Κουβέλης εξήγησε ένας εκ των προσαχθέντων στα Γιαννιτσά και αυτό για να μην καν αποπειραθούν να εκφράσουν την αντίθεσή τους στο ξεπούλημα της Μακεδονίας.

Το υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ όμως φοβήθηκε ότι για ακόμη μια φορά κυβερνητικά στελέχη θα γίνονταν αποδέκτες έντονων διαμαρτυριών από τους Μακεδόνες, με αποτέλεσμα να δοθεί εντολή για προληπτικές προσαγωγές, χωρίς κανένα άλλο απολύτως ενοχοποιητικό στοιχείο, παρά μόνο με την υποψία "επικείμενης διαμαρτυρίας"!




Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ, ο κ.Κώστας Πισμισάκης ανέφερε ότι προσήχθη μαζί με τον ανήλικο γιο του, ενώ έχει καταθέσει μήνυση για την προσαγωγή του.

«Θέλω να δικαστούν αυτοί που έδωσαν την εντολή να μας προσάγουν.

Η εντολή δόθηκε από κάποιους μεγάλους και αυτοί εκτέλεσαν.

Εγώ εκεί είχα ραντεβού με τον γιο μου, που έγραφε ένα τεστ και τον περίμενα να φύγουμε.

Γνώριζα ότι κάτι γινόταν εκεί, αλλά δεν είχα σχέση.

Και ούτε ήθελα να έχω σχέση μ' αυτό», σημείωσε ο κ.Πισμισάκης.

Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι έχει συμμετάσχει σε άλλες συγκεντρώσεις για τη Μακεδονία, ωστόσο για εκείνη την ημέρα επανέλαβε ότι είχε ραντεβού με τον γιο του.

Ερωτηθείς, αν το ανήλικο παιδί πέρασε ολόκληρη τη διαδικασία, απάντησε ότι έμεινε στο αστυνομικό τμήμα περίπου μία ώρα και στη συνέχεια ζήτησε να έρθει ταξί, το οποίο και το μετέφερε στο σπίτι του.

Δείτε το βίντεο