Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βόλος: Νεκρός μετά από φοβερό τροχαίο νεαρός ντελιβεράς – Θλίψη για τον άτυχο Γιώργο

Ο 33χρονος ντελιβεράς άφησε την τελευταία του πνοή μετά από τροχαίο. σύγκρουση ήταν εξαιρετικά σφοδρή και ο 33χρονος εκσφενδονίστηκε ...



Ο 33χρονος ντελιβεράς άφησε την τελευταία του πνοή μετά από τροχαίο. σύγκρουση ήταν εξαιρετικά σφοδρή και ο 33χρονος εκσφενδονίστηκε πάνω σε κολόνα παρακείμενης καφετέριας...




Ο 33χρονος ντελιβεράς νοσηλευόταν πολυτραυματίας στη ΜΕΘ του Αχιλλοπούλειου νοσοκομείου Βόλου ύστερα από το σοβαρό τροχαίο που είχε την περασμένη Παρασκευή (08-03-2019) στην διασταύρωση Κουντουριώτη και Κωνσταντά στον Βόλο.

Συγκεκριμένα το τροχαίο σημειώθηκε όταν ο 33χρονος ντελιβεράς συγκρούστηκε με το μηχανάκι του με ένα κλειστό ημιφορτηγάκι που οδηγούσε ένας 26χρονος. Η σύγκρουση ήταν εξαιρετικά σφοδρή και ο 33χρονος εκσφενδονίστηκε πάνω σε κολόνα παρακείμενης καφετέριας με αποτέλεσμα να υποστεί πολλαπλά κατάγματα σε όλο του το σώμα και κυρίως στο κεφάλι, αφού δεν φορούσε κράνος.

Ο 33χρονος ντελιβεράς μεταφέρθηκε αμέσως με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί προσπάθησαν με χειρουργικές επεμβάσεις να τον κρατήσουν στην ζωή. Δεν τα κατάφερε όμως και άφησε την τελευταία του πνοή λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.
Θλίψη στον Βόλο για τον άτυχο ντελιβερά




Ο οδηγός του φορτηγού συνελήφθη και με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος και θα δικαστεί σε ρητή δικάσιμο.

Η προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος συνεχίζεται, ενώ από Τμήμα Τροχαίας Βόλου αναμένονται και τα αποτελέσματα της αιμοληψίας που έγινε και στους δύο οδηγούς προκειμένου να διαπιστωθεί εάν οδηγούσαν έχοντας καταναλώσει αλκοόλ.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου