Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κάποτε ήταν «χουντικά διατάγματα οι συναθροίσεις» Πλέον οι προληπτικές προσαγωγές πολιτών αποτελούν καθημερινή πρακτική για τον ΣΥΡΙΖΑ.

omadaalithiasΜε αφορμή τις προληπτικές προσαγωγές πολιτών στα Γιαννιτσά για την αποφυγή διαμαρτυριών στο χώρο που θα μιλούσε ο Κουβέλης και...


omadaalithiasΜε αφορμή τις προληπτικές προσαγωγές πολιτών στα Γιαννιτσά για την αποφυγή διαμαρτυριών στο χώρο που θα μιλούσε ο Κουβέλης και η Τζάκρη, αλλά και τις δεκάδες προληπτικές προσαγωγές πολιτών κατά την επίσκεψη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη, θυμίζουμε τι έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ όταν ήταν αντιπολίτευση σε αντίστοιχες περιπτώσεις.






Στις 8 Δεκεμβρίου 2009, ο Αλέξης Τσίπρας δίνει ραδιοφωνική συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο 105,5». Σε ερώτηση για τα προληπτικά μέτρα που πήρε η τότε ηγεσία της αστυνομίας, ο Τσίπρας μιλάει για "μαύρες εποχές της δικτατορίας, όπου οι προληπτικές συλλήψεις ήταν στην ημερήσια διάταξη" και πως "το να κάνεις προληπτικές προσαγωγές στο σωρό είναι ένα πλαίσιο το οποίο δημιουργεί μια αίσθηση φόβου, τρόμου στην κοινωνία", ενώ λίγο παρακάτω αμφισβητούσε την νομιμότητα των προληπτικών προσαγωγών.






Ενώ, στις 11 Οκτωβρίου 2012, σε επίσκεψή του στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων, μιλώντας στους εργαζόμενους, ο Αλέξης Τσίπρας μιλούσε για "χουντικά διατάγματα περί συναθροίσεων".

Στις 6 Δεκεμβρίου 2014, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη "Στο Κόκκινο", ο Δημήτρης Παπαδημούλης ανέφερε μεταξύ άλλων πως: "Μετά τις προληπτικές προσαγωγές και συλλήψεις έχουμε και προληπτικές καταγγελίες για επεισόδια που θα γίνουν" και συνέχιζε λέγοντας: "Αυτό μυρίζει όχι μόνο συνειδητή προσπάθεια τρομολαγνείας με επένδυση στο φόβο, όχι μόνο προσπάθεια να επενδύσουν στη φωτιά, στο μπάχαλο και την αναταραχή αλλά έχει χαρακτηριστικά πολιτικής προβοκάτσιας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ: https://omadaalithias.gr/politiki/deite-ti-elege-o-syriza-gia-tis-proliptikes-prosagoges-politon