Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ... Πανηγυρίζουν τα Τουρκικά ΜΜΕ & ο Ερντογάν: «Η Αθήνα αναγνώρισε τα δικαιώματά μας στην Α. Μεσόγειο»

«Τρίβει τα χέρια της» από ικανοποίηση η Τουρκία με την χθεσινή και σημερινή τοποθέτηση Κατρούγκαλου. Τα περισσότερα πρωτοσέλιδα και site...


«Τρίβει τα χέρια της» από ικανοποίηση η Τουρκία με την χθεσινή και σημερινή τοποθέτηση Κατρούγκαλου. Τα περισσότερα πρωτοσέλιδα και site της γειτονικής χώρας, δίνουν μεγάλη έμφαση σε όλα λέχθηκαν τα τελευταία 24ωρα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το πρωτοσέλιδο που ακολουθεί







Mάλιστα πριν λίγο, ανάρτηση στο Twitter για τη συνάντηση που είχε σήμερα με το Γιώργο Κατρούγκαλο, έκανε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, στην οποία συνεχίζει να αποκαλεί «τουρκική» τη μουσουλμανική μειονότητα στην Ελλάδα.

«Με τον ομόλογό μου Γιώργο Κατρούγκαλο στην Αττάλεια συζητήσαμε με ζεστό και ειλικρινή τρόπο όλα τα ανοιχτά θέματα μεταξύ μας, όπως για την κατάσταση της Τουρκικής Μειονότητας και το Αιγαίο. Θα συνεχίσουμε το διάλογο για να την ενίσχυση του διαλόγου σε κάθε τομέα», έγραψε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών στο λογαριασμό του. pentapostagma.gr