Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Χάλκινη» η Νικόλ Κυριακοπούλου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης

Ακόμη μία επιτυχία για τα ελληνικά χρώματα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης, με τη Νικόλ Κυριακοπούλου να ανεβαίνει στο τρίτο σκαλί τ...


Ακόμη μία επιτυχία για τα ελληνικά χρώματα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης, με τη Νικόλ Κυριακοπούλου να ανεβαίνει στο τρίτο σκαλί του βάθρου στην κορυφαία διοργάνωση. Αυτό ήταν το τέταρτο μετάλλιο για τη χώρα μας. Δυστυχώς, εκτός βάθρου έμεινε μετά από πολύ καιρό, η Κατερίνα Στεφανίδη.




Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια με άλμα στα 4.65 κατάφερε να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο ενώ στο ίδιο ύψος έμεινε και η Κατερίνα Στεφανίδη, αλλά ήταν 4η λόγω περισσότερων χαμένων προσπαθειών.






Με το μετάλλιο της Κυριακοπούλου, η χώρα μας ολοκληρώνει τη διοργάνωση με 4 μετάλλια, αφού είχαν προηγηθεί το χρυσό του Τεντόγλου και τα ασημένια της Παπαχρήστου και του Μπανιώτη. Το μετάλλιο αυτό ήταν το 33ο για την Ελλάδα στην ιστορία της διοργάνωσης.

Η 33χρόνη Νικόλ κατέκτησε το 2ο συνεχόμενο της μετάλλιο σε μεγάλη διοργάνωση αφού τον Αύγουστο του 2018 είχε πάρει το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό του Βερολίνου.Αντίθετα η Κατερίνα Στεφανίδη δεν ήταν σε καλή αγωνιστική κατάσταση και δεν μπόρεσε ν’ ανέβει στο βάθρο για 10η φορά στα τελευταία πέντε χρόνια σε μεγάλους αγώνες.