Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κουκουλοφόροι και χούλιγκαν έσπειραν τον τρόμο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη – Σε ρόλο θεατή τοπ Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν το Σάββατο εναντίον των αστυνομικών αλλά και σε αθλητικούς χώρους έχουν κάνει τον γύρο του κόσμου και οι περι...

Τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν το Σάββατο εναντίον των αστυνομικών αλλά και σε αθλητικούς χώρους έχουν κάνει τον γύρο του κόσμου και οι περιγραφές για τα όσα συνέβησαν είναι ανατριχιαστικές.
Σπασμένα κεφάλια, γονείς να προσπαθούν να προστατεύσουν τα παιδιά τους, επιθέσεις με βόμβες μολότοφ, μαχαίρια και ρόπαλα, κατεστραμμένες περιουσίες και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη παρακολουθεί ως θεατής τις σκηνές τρόμου που δημιούργησαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη κουκουλοφόροι και χούλιγκαν.





Τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν το Σάββατο εναντίον των αστυνομικών αλλά και σε αθλητικούς χώρους έχουν κάνει τον γύρο του κόσμου και οι περιγραφές για τα όσα συνέβησαν είναι ανατριχιαστικές.

Οι «μάχες» με την αστυνομία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Νύχτα επεισοδίων το βράδυ του Σαββάτου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με ομάδες κουκουλοφόρων να κάνουν επίθεση στο ΑΤ Ακροπόλεως και στα ΜΑΤ έξω από το τουρκικό προξενείο, αντίστοιχα




Η πρώτη χρονικά επίθεση έγινε στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως στην οδό Βεΐκου, στο Κουκάκι. Η ομάδα των κουκουλοφόρων χτύπησε λίγο μετά τις 23:30 εκτόξευοντας βόμβες μολότοφ κατά των αστυνομικών. Από την επίθεση προκλήθηκαν φθορές σε ένα περιπολικό που ήταν σταθμευμένο έξω από το κτήριο της οδού Βεΐκου αλλά δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Από τις αστυνομικές δυνάμεις, που κινητοποιήθηκαν άμεσα, προσήχθησαν δέκα άτομα τα οποία μετήχθησαν και εξετάζονται στην Ασφάλεια Αττικής.

Επίθεση με βόμβες μολότοφ και πέτρες κατά των αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονταν πλησίον του τουρκικού προξενείου, στην οδό Αγίου Δημητρίου, έκαναν γύρω στις 2.40 τα ξημερώματα περίπου πενήντα άτομα, που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από την αστυνομία, η ομάδα των κουκουλοφόρων βγήκε από τους χώρους του ΑΠΘ και κινήθηκε κατά της διμοιρίας που εκείνη την ώρα εκτελούσε υπηρεσία, ρίχνοντας στους αστυνομικούς βόμβες μολότοφ και πέτρες. Οι αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν με κρότου λάμψης και δακρυγόνα και η ομάδα των περίπου πενήντα ατόμων οπισθοχώρησε στους χώρους του πανεπιστημίου.

Για το περιστατικό κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για να κατασβέσει μικρές εστίες πυρκαγιάς που εκδηλώνονταν από τη ρίψη μολότοφ. Τρία ΙΧ αυτοκίνητα έχουν υποστεί μερικώς φθορές και ένας μεταλλικός κάδος καταστράφηκε ολοσχερώς.



Από την αστυνομία έγιναν 15 προσαγωγές εκ των οποίων οι δύο μετατράπηκαν σε συλλήψεις για μικροποσότητες ναρκωτικών, ενώ δεν αναφέρθηκε τραυματισμός.

Βία και τρομοκρατία: Άγρια επεισόδια σε αγώνα πόλο με ρόπαλα και μαχαίρια
Κουκουλοφόροι εισέβαλαν με μαχαίρια και ρόπαλα στον αγώνα πόλο γυναικών Ολυμπιακός-Γλυφάδα στο Παπαστράτειο. Οι κουκουλοφόροι προκάλεσαν καταστροφές, έσπασαν κάμερες, πέταξαν λάπτοπ στην πισίνα και έσπασαν επτά αυτοκίνητα.

Εικόνες-σοκ: Εισβολή με μαχαίρια και ρόπαλα σε αγώνα πόλο - Τεράστιες καταστροφές

Από τα επεισόδια τραυματίστηκαν δύο άτομα και ο αγώνας διεκόπη.

Οι χούλιγκανς έσπαγαν ότι έβρισκαν μπροστά τους και υπάρχουν μαρτυρίες για τραυματισμούς.

Αστυνομική δύναμη δεν υπήρχε στην αναμέτρηση, με αποτέλεσμα να επικρατήσει χάος.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι κουκουλοφόροι ήταν περίπου 30 και επικράτησε πανικός στο Παπαστράτειο κατά την εισβολή τους.