Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ας είναι καλά ο Κ9... Στα χέρια του Λιμενικού 29χρονος που έφτασε στη Μύκονο «φορτωμένος» με κοκαΐνη

Είχε καταχωνιάσει 100 γραμμάρια κοκαΐνης και μια ζυγαριά σε ειδική κρύπτη στο λεβιέ ταχυτήτων του αυτοκινήτου του Χειροπέδες σε έ...


Είχε καταχωνιάσει 100 γραμμάρια κοκαΐνης και μια ζυγαριά σε ειδική κρύπτη στο λεβιέ ταχυτήτων του αυτοκινήτου του




Χειροπέδες σε έναν 29χρονο που ταξίδεψε στο νησί των Ανέμων «φορτωμένος» με κοκαΐνη έβαλαν οι λιμενικοί της Ομάδας Ειδικών Αποστολών της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Μυκόνου.

 Ο νεαρός, που έφθασε αργά το βράδυ της Παρασκευής απο το λιμάνι της Ραφήνας στη Μύκονο επεσε στο μπλόκο των λιμενικών που με τη συνδρομή του ειδικά εκπαιδευμένου λαγωνικου Κ9 πραγματοποιούν σαρωτικούς ελέγχους.

Στο ενοικιαζόμενο όχημα Golf όπως διαπιστώθηκε είχε καταχωνιάσει 100 γραμμάρια κοκαΐνης σε ειδική κρύπτη στο λεβιέ ταχυτήτων και μια ζυγαριά ενώ και μια δεύτερη ζυγαριά ακρίβειας βρέθηκε κάτω απο το κάθισμα του οδηγού. Το κλιμάκιο των έμπειρων λιμενικών πέρασε χειροπέδες στον 29χρονο έμπορο ενώ μια δεύτερη ομάδα πραγματοποίησε έφοδο και στο σπιτι που ειχε νοικιάσει οπου διέμενε με τη σύντροφό του. Πληροφορίες λένε οτι ο συγκεκριμένος ο οποίος εργάζεται κάθε καλοκαίρι στη Μύκονο σε διάφορα καταστήματα ειναι παλιός γνώριμος των Αρχών καθώς έχει ξαναπιαστει για εμπορία κοκαΐνης.