Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τρομερό: Οδήγησε 640 χλμ για να βοηθήσει άγνωστο να δει τη μητέρα πριν πεθάνει

Ήταν επιτακτικής σημασίας να φτάσουν όσο νωρίτερα γίνεται στη μητέρα του Ρον, διότι ήταν πολύ πιθανό να είναι η τελευταία φορά που θα την έ...


Ήταν επιτακτικής σημασίας να φτάσουν όσο νωρίτερα γίνεται στη μητέρα του Ρον, διότι ήταν πολύ πιθανό να είναι η τελευταία φορά που θα την έβλεπε
Συχνά λέμε ότι μικρές καθημερινές πράξεις καλοσύνης μπορεί να βελτιώσουν σημαντικά το άτομα και την κοινωνία. Αυτή τη φορά όμως ο Ντιν Μουρ το έφτασε σε άλλο επίπεδο…





Την Κυριακή η 58χρονη Σαρλιν μαζί με τον 77χρονο Ρον Γκίλις οδηγούσαν από το Εδιμβούργο πρός το Κέιμπριτζ προκειμένου να δουν την ετοιμοθάνατη μητέρα του Ρον στο νοσοκομείο. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της διαδρομής ένα μικρό ατύχημα προκάλεσε βλάβη στο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να βρεθούν στην άκρη του δρόμου χωρίς να έχουν τρόπο να πετύχουν τον σκοπό τους.

Το ζευγάρι είχε διασχίσει σχεδόν το ήμισυ της διαδρομή, όταν συνέβη το περιστατικό. Ήταν επιτακτικής σημασίας να φτάσουν όσο νωρίτερα γίνεται στη μητέρα του Ρον, διότι ήταν πολύ πιθανό να είναι η τελευταία φορά που θα την έβλεπε. Μάλιστα ο πλησιέστερος σταθμός ήταν τρεις ώρες μακριά.




Τότε σαν από μηχανής θεός, ο Ντιν Μουρ είδε το ζευγάρι και αμέσως έσπευσε να για παράσχει βοήθεια. Χωρίς να κάνει καμία επιπλέον ερώτηση, ο 40χρονος προσφέρθηκε να τους μεταφέρει στον προορισμό τους.

«Ο Ντιν είπε ότι θα μας πάει αυτός», δήλωσε ο Ρον. «Εγώ απάντησα πως πρόκειται για ταξίδι 400 μιλίων», συνέχισε με τον Ντιν να επιμένει. «Πραγματικά δεν γνωρίζω πόσοι άνθρωποι δεν είχαν τόσο φιλική πρόθεση», είπε έκπληκτος ο Ρον.

Όταν τελικά έφτασαν στο Κέιμπριτζ, η μητέρα του είχε ήδη χάσει τις αισθήσεις της εξαιτίας της αρρώστιας από την οποία έπασχε. Και μόνο που κατάφερε αν τη δει και να σφίξει το χέρι της όσο ήταν ζωντανή όντως ήταν πολύ σημαντικό, σύμφωνα με τον Ρον, και κάτι τέτοιο θα ήταν αδύνατο χωρίς την συμβολή του Ντιν.

«Με το να είσαι ευγενικός και τον να δίνεις τον χρόνο σου στους ανθρώπους μπορεί να μετατρέψεις μια κατάσταση από κακή σε καλή όντας βοηθητικός», είπε ο ήρωας της υπόθεσης. «Έκανε ότι θα έκανε οποιοσδήποτε αξιοπρεπής άνθρωπος σε μαι τέτοια κατάσταση».