Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θύμα σεισμού στην Κω πλήρωσε για να πάρει... ανύπαρκτη αποζημίωση - Πώς της «φάγανε» 5.500 ευρώ

Ο άγνωστος δράστης επικοινώνησε τηλεφωνικά με την 48χρονη κάτοικο της Κω και την έπεισε ότι μπορούσε να εκταμιεύσει ένα μεγάλο χρηματικό...


Ο άγνωστος δράστης επικοινώνησε τηλεφωνικά με την 48χρονη κάτοικο της Κω και την έπεισε ότι μπορούσε να εκταμιεύσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό




Τον πόνο μιας γυναίκας που το σπίτι της υπέστη σημαντικές ζημιές από το χτύπημα του Εγκέλαδου εκμεταλλεύτηκε ένας αδίστακτος απατεώνας για να βάλει στο χέρι όσα χρήματα της είχαν απομείνει, διαβεβαιώνοντάς την ότι θα της εξασφάλιζε το σύνολο της αποζημίωσης που δικαιούνταν.

Ο άγνωστος δράστης επικοινώνησε τηλεφωνικά με την 48χρονη κάτοικο της Κω και την έπεισε ότι μπορούσε να εκταμιεύσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, αρκεί να κατέθετε χρήματα για τα απαραίτητα παράβολα. Η απελπισμένη γυναίκα πείστηκε και κατέβαλε το ποσό των 5.500 ευρώ σε έναν τραπεζικό λογαριασμό που της έδωσε, περιμένοντας να την ειδοποιήσει για να παραλάβει την αποζημίωση.

Ωστόσο, ο καιρός περνούσε χωρίς ο «αρμόδιος» να επικοινωνήσει μαζί της. Όταν η 48χρονη άρχισε να υποψιάζεται ότι την είχε εξαπατήσει, απευθύνθηκε στις αρμόδιες υπηρεσίες και τότε οι φόβοι της έγιναν βεβαιότητα... Έτσι, κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα της Κω την απάτη και ξεκίνησε έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη.