Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ανατροπή στον θάνατο της 44χρονης Λαμιώτισσας - Αφήνουν υπόνοιες για εγκληματική ενέργεια!

lamianowΝέα συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια μετά την ιατροδικαστική έρευνα που πραγματοποιήθηκε, για το θάνατο της 44χρονης ...


lamianowΝέα συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια μετά την ιατροδικαστική έρευνα που πραγματοποιήθηκε, για το θάνατο της 44χρονης μητέρας τριών παιδιών από τη Λαμία. Παρά τις αρχικές πληροφορίες (βάσει των στοιχείων που είχαν συλλεχθεί) που μιλούσαν για απαγχονισμό-αυτοκτονία με αυτοσχέδιο βρόγχο η ιατροδικαστική εξέταση έρχεται να βάλει ερωτήματα.




Αρχικά οι πληροφορίες έλεγαν πως πρόκειται για αυτοκτονία ωστόσο τα νεότερα στοιχεία αφήνουν υπόνοια για εγκληματική ενέργεια.




Ως προσωρινή αιτία θανάτου μετά την ιατροδικαστική εξέταση στην ιατροδικαστική υπηρεσία Λαμίας έχει προσδιοριστεί αναξυγοναιμία, διάσταση αυχενικής μοίρας εν αναμονή εργαστηριακών εξετάσεων.

Μάλιστα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ προκύπτουν και άλλα στοιχεία που οδηγούν σε υπόνοια εγκληματικής ενέργειας σε βάρος της 44χρονης γυναίκας, μητέρας τριών παιδιών.

Όπως γίνεται αντιληπτό μετά τη συγκεκριμένη εξέλιξη η υπόθεση ξανανοίγει και η αστυνομία θα αρχίσει να την έρευνα προκειμένου να καταλήξει στο τι ακριβώς έχει συμβεί σε μια υπόθεση με πάρα πολλά ερωτηματικά.

Για ότι νεοτερο θα σας ενημερώσουμε.