Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ρέει άφθονο το αίμα του διαμελισμού της...!!Με 4 νεκρούς και 72 τραυματίες έκλεισαν οι κάπες στην τουρκία...!!!

Έκλεισαν οι κάλπες σε όλη την Τουρκία και ξεκίνησε η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων, όπως μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης. Το...


Έκλεισαν οι κάλπες σε όλη την Τουρκία και ξεκίνησε η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων, όπως μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.




Το υπουργείο Εσωτερικών της Τουρκίας ανέφερε ότι σε διάφορα περιστατικά βίας στη χώρα καταγράφηκαν 4 νεκροί και 62 τραυματίες.

Δύο άνθρωποι έχασαν την ζωή τους μετά από διαπληκτισμό σε εκλογικό κέντρο στην περιοχή Μαλάτεια, στην ανατολική Τουρκία και έχουν συλληφθεί 4 άτομα.

Ο Ταγίπ Ερντογάν, αφού ψήφισε, δήλωσε ξαφνιασμένος από το περιστατικό που ερευνάται. Υπολογίζεται ότι περίπου 553.000 αστυνομικοί και μέλη των σωμάτων ασφαλείας βρίσκονται επί ποδός σε όλη τη χώρα.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Reuters, στο Ντιγιάρμπακιρ 2 άνθρωποι τραυματίστηκαν σε καυγά, εκ των οποίων ο ένας σοβαρά. Ένας ακόμη άνθρωπος τραυματίστηκε από μαχαίρι σε καυγά 15 ατόμων στην συνοικία Καντίκιοϊ της Κωνσταντινούπολης.

Στην πόλη Σανλιούρφα της Νοτιοανατολικής Τουρκίας κατά τη διάρκεια συμπλοκής ψηφοφόρων έξω από εκλογικό κέντρο τραυματίστηκαν τουλάχιστον 30 άτομα.